Artikel Depot
Image default
Woning en Tuin

Eiken salontafels

Je woonkamer kan niet zonder salontafel. Een mooie eiken salontafel is de centrale blikvanger in de kamer. Eiken salontafels zijn praktisch, dit is waar je je koffie of thee even kunt neerzetten. Het is de plek waar je ’s avonds de afstandsbediening van de tv hebt liggen, direct naast je popcorn of andere snack.

Bovenal zijn eiken salontafels ongelofelijk mooi. Ze dragen enorm bij aan de sfeer in je woonkamer. Plaats een leuk decoratief element op je eikenhouten salontafel en je hebt een echte eyecatcher midden in je kamer.

De salontafels van Tafels99 zijn zó mooi, dat het moeilijk kiezen is. Maar waarom zou je kiezen, je kunt er ook gewoon een paar bestellen. Zet de ene in het midden van de kamer en gebruik een ander, kleiner model) als side table.

Eikenhouten salontafels gaan een leven lang mee

Eeuwen geleden ontdekte men al dat eikenhout ongelofelijk hard is. Daardoor kan het tegen een stootje. Een meubelstuk van eikenhout gaat een leven lang mee. Vaak zelfs nog langer. Tenminste, als het is gebouwd door deskundige meubelmakers. Bij Tafels99 bouwen we alle meubels op ambachtelijke wijze in onze eigen meubelmakerij. Omdat we elke stap van het productieproces zelf uitvoeren kunnen we onze hand ervoor in het vuur steken: onze eiken salontafels zijn van topkwaliteit!

Eiken salontafels kunnen altijd

Eikenhout is zo’n materiaal waar je echt alle kanten mee op kunt. Het past net zo goed binnen een traditioneel landelijk interieur als bij een minimalistisch of industriële woonstijl. Dat betekent dat je jouw eikenhouten salontafels altijd kunt blijven gebruiken, ook als je besluit je inrichting eens helemaal om te gooien.

Uit voorraad of op maat

Eikenhouten salontafels koop je niet zo vaak. Omdat ze zolang meegaan wil je zeker weten dat je de perfecte tafel bestelt. Wellicht is één van de tafels die uit voorraad leverbaar zijn perfect voor jouw inrichting. Als je echter iets anders wilt, betekent dit niet dat je compromissen hoeft te sluiten. Neem gewoon contact op met www.tafels99.nl en vertel ons wat je wilt. Goede kans dat wij precies de eiken salontafels kunnen bouwen waar je naar op zoek bent.