Artikel Depot
Image default
Huishoudelijk

Een elektrische boiler scheelt tijd en geld.

Een elektrische boiler scheelt tijd en geld.

Een elektrische boiler is een functioneel apparaat dat het sanitaire water in je woning of op het werk op snelle en adequate manier verwarmt.
De meeste elektrische boilers hebben een laag energieverbruik en ook voor de aanschafprijs van een elektrische boiler hoef je niet te laten.

Dus heeft je oude gas boiler het begeven en ben je op zoek naar een nieuwe? Kies dan, zeker met het oog op de energietransitie voor een elektrische boiler. Op zoek naar zo’n elektrische boiler dus en graag voor een zacht prijsje en ook een model die precies past bij jouw huidige persoonlijke situatie. Maar hoe weet je wat voor jou de beste keuze is?

De website van elektrischeboiler.eu biedt soelaas. Hier kun je namelijk gebruik maken van een online boiler calculator.
Je vult je gegevens in en er rolt een advies op maat voor je uit.

Precies zo kun je dat ook doen met de keuze voor een elektrische cv ketel, de kans is namelijk vrij groot dat die ook aan vervanging toe is en je bent toch al lekker bezig, dus meteen doorpakken dan maar.

Er is op de website van elektrischeboiler.eu zeer veel keuze aan elektrisch aangedreven apparatuur. Close-in/up boilers van 5, 10 of 15 liter, met een isolatiewand van het allernieuwste polyuretaanfoam en met een buitenwant van kunststof. Grotere boilers hebben een metalen buitenwand en zijn verkrijgbaar tot zelfs 2000 liter.

Dankzij de gebruikte isolatie bij deze boilers blijft het water super lang warm en bespaar je direct op de energiekosten.

Er zijn boilers te koop die helemaal computergestuurd zijn, deze boilers regelen zelf wanneer het nodig is om het water bij te verwarmen.
Dit is niet constant nodig namelijk. Dit draagt ook weer bij aan de energiebesparing.

 

 

 

 

Alle elektrische boilers zijn door het gebruik van de beste materialen voorzien van het hoogsthaalbare energielabel op dit moment.
Een label A of B. 
Er zijn modellen bij met dubbele tanks, plat uitgevoerd met titanium versterkte binnenketel en een diepte van maar 25cm.
Deze boilers passen hierdoor vaak gewoon in een kastje, maar op zich hoeft dat niet, ze zijn zo mooi vormgegeven dat je ze ook gewoon in het zicht kunt hangen. 

Ga gewoon eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu en laat je verrassen door de lage prijzen enruime aanbod.

https://elektrischeboiler.eu/