Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Professionele ledlampen aanschaffen samen met Led Design Holland

Industriële LED verlichting is een uitstekende keuze. U zult besparen op de energiekosten én investeert tegelijkertijd in beter licht op de werkvloer. Een tegenargument dat nogal eens gebruikt wordt is dat ledlampen duur zouden zijn, maar dat is maar net hoe u het bekijkt. Een led gaat langer mee dan welke andere lamp ook. Dus u hoeft er veel minder van te kopen. Het geld dat u uitgeeft aan led, is in de meeste gevallen binnen één jaar weer terugverdiend. Onder de streep zijn leds dus eigenlijk goedkoper zijn. Betrouwbaarheid en veiligheid spelen natuurlijk ook een rol als het om verlichting gaat. Een led-armatuur is duurzaam en kan tegen een stootje. Daarbij worden ze niet warm; van brandgevaar is geen sprake.

Al het hierboven beschrevene geldt ook voor LED kantoorverlichting. Met de opmerking dat de ene ledlamp beter geschikt is voor werkkamers en de andere voor fabriekshallen. Grote werkplaatsen, opslagloodsen, magazijnen, sporthallen, schuren en garages kunnen uitstekend worden verlicht met led tl-buizen. Ze passen in oude tl-behuizingen. Het is dus niet perse noodzakelijk in armaturen te investeren. De starter wordt er vrijwel altijd bijgeleverd. Een aantal led-spots aan het plafond biedt uitkomst in menig vergaderzaal en kantorenpand. De GU5.3 en GU10 fittingen zijn gangbaar. Philips, Noxion, Sylvania en Osram zijn deugdelijke merken. U heeft de keuze uit lampen van minder dan 5W tot 100-149W.

Keuzehulp bij het vinden van de juiste ledlamp is belangrijk. Een expert die u van dienst kan zijn, is Led Design Holland. Dit Bredase bedrijf heeft klanten in het hele land. Van Oirschot tot Rijswijk en Alblasserdam. Van Amsterdam tot Rotterdam en Weert. Om u alvast een beetje te verdiepen in led, raden we de kennisbank op www.leddesignholland van harte aan. U vindt er interessante artikelen over biodynamisch licht, CRI-led, lichtmanagementsystemen, URG, lumen, led-sensoren en -panels. U kunt Led Design Holland bereiken via het online contactformulier. Langsgaan kan ook. U kunt bellen of mailen voor een afspraak: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl