Artikel Depot
Image default
Meubels

Stalen salontafelpoot van Industriele Tafels

Montage van uw salontafelpoot of salontafelonderstel

Het monteren van uw salontafelpoot is ontzettend eenvoudig. Aan de bovenkant van de salontafelpoten bevind zich een bevestigingsplaat die voorzien is van meerdere gaten en een aantal sleufgaten. Wanneer u deze stalen salontafelpoot via de sleufgaten bevestigd aan het salontafelblad is dit al voldoende om de salontafel stabiel te kunnen laten staan. U kunt hiervoor gewoon doorsnee Tellerkopschroeven voor gebruiken maar u kunt er ook voor kiezen om dit met houtdraadbouten te doen echter adviseren wij dan wel om de gaten voor te boren.

Bijpassende meubelpoten en onderstellen voor bij uw salontafel

Naast een mooi onderstel voor onder uw salontafel is het natuurlijk leuk om verder te kijken wat hier goed bij past. Je kunt bijvoorbeeld als je kiest voor een salontafelpoot X, dit ook gaan doen voor bijvoorbeeld uw eettafel + eetkamerbank. Of wanneer je echt een bijzondere combinatie wilt maken kun je gaan voor bijvoorbeeld de zwaardere variant X tafelpoot voor onder uw eettafel en dan de wat lichtere variant voor onder uw salontafel.

Handgemaakte industriële salontafelpoten

De stalen salontafelpoten van Industriële Tafels zijn niet te vergelijken met die van de concurrent. Deze stalen salontafelpoten zijn gemaakt door gecertificeerde lassers die gebruik maken van uiterst precieze lasersnijtechnieken. Op deze manier blijven de stalen tafelpoten hun robuuste en stoere uiterlijk behouden. De lasnaden zijn goed zichtbaar onder de zwarte of witte poedercoating.

Vormen en afmetingen

Er zijn stalen salontafelpoten beschikbaar voor elk formaat blad. Bij rechte bladen wordt altijd geadviseerd om losse stalen salontafelpoten te plaatsen aan de kopse kanten van het salontafelblad. Op deze manier behoud de salontafel netjes zijn verhoudingen en staat deze stabiel op de vloer. Ook is het leuk om eens te kijken naar de verschillende zware en standaardformaten stalen onderstellen. Wanneer je bijvoorbeeld een betonnen salontafel hebt is het optisch mooier om hieronder een grote brede stevige tafelpoot te plaatsen.

Wanneer je een wat dunner eikenhouten salonblad hebt is het weer mooier om dunnere losse salontafelpoten onder uw salontafel te plaatsen zoals bijvoorbeeld de standaard X, U en Trapezium salontafelpoten.

 

https://www.industriele-tafels.com/salon-tafelpoten/