Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Slaag binnen 1 dag met de theoriecursus Rotterdam van Gelijk Geslaagd

Wil jij een auto theoriecursus in Rotterdam volgen? Dat kan bij ons, Gelijk Geslaagd. Zoals onze naam al verklapt ben je na het volgen van een cursus bij ons gelijk geslaagd. Binnen 1 dag. Geen wekenlange training om de theorie aan te leren, gewoon 1 dagje blokken en direct slagen!

Om ervoor te zorgen dat we tijd genoeg hebben gaat de theoriecursus vroeg van start. Zorg dat je de avond van te voren op tijd naar bed gaat, je moet namelijk om 07.00 klaar staan bij onze training locatie. We weten dat dit erg vroeg is en snappen ook dat je niet heel blij wordt van deze vroege tijd, maar het is voor het goede doel! En dat doel is: slagen binnen 1 dag.

Als iedereen aanwezig is starten we eerst met een kort kennismakingsrondje. Iedereen stelt zichzelf even kort voor en ook de docent die jullie deze dag lesgeeft vertelt jullie uiteraard even wie hij is. Tijd om aan de slag te gaan! We behandelen de theorie klassikaal en leren je alles op een slimme manier aan. Instinkers, gekke vragen, moeilijke vragen, alles komt aan bod. Je krijgt fijne tips en handige trucjes en ezelsbruggen aangeleerd zodat je de moeilijke theorie ook goed kunt onthouden.

We laten je oefen examens maken om te checken of de lesstof goed genoeg in je hoofd zit. Uiteraard is er de hele ochtend de tijd om extra uitleg te krijgen en vragen te stellen.

Eerst lekker lunchen, dan examen maken

Na een lekkere lunch, die je trouwens van ons krijgt, gaan we met een gevulde buik richting het CBR. Wanneer de examen locatie van het CBR op loopafstand is van onze training locatie gaan we lekker met elkaar lopen. Is lopend een beetje te ver? Dan wordt je door ons naar het CBR gebracht.

Het is zover, tijd om je examen te maken. We weten zeker dat je er door onze auto theorie dagcursus meer dan klaar voor bent!

Wil jij ook op een simpele manier binnen 1 dag slagen voor je theorie examen? Check onze cursuslocaties en cursusdata op onze site en schrijf je in op de dag die jouw voorkeur heeft.

https://www.gelijkgeslaagd.com/