Artikel Depot
Image default
Industrie

Kunststofbewerking laat u uitvoeren door deze experts

Wanneer u kunststofbewerking wilt laten uitvoeren door experts, kies dan voor de specialisten van REMA Kunststoftechniek. Zij beschikken over diverse CNC draai- en freesbanken, uitgerust met automatische stafaanvoer, om uw kunststof op deskundige manier te frezen. Het CNC frezen van kunststof biedt veel verschillende mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het frezen van sleufgaten? Al het werk wat deze experts uitvoeren wordt met grote zorg en nauwkeurigheid afgehandeld. U kunt hierbij rekenen op echt vakmanschap. Lees snel verder en ontdek enkele manieren van kunststofbewerking.

Diverse manieren van het CNC frezen van kunststof

Wanneer het gaat om kunststofbewerking, is het mogelijk om een kunststof op diverse manieren CNC te frezen. Zo kiest u bijvoorbeeld tussen 3-assig of 5-assig frezen. Er bestaan diverse verschillen tussen deze twee methoden. Het grootste verschil is echter dat bij 3-assig frezen het product alleen aan de bovenkant bewerkt kan worden. 5-assig frezen biedt de mogelijkheid om het product aan vijf kanten te bewerken. Zo is het hierbij ook mogelijk om een hoek te frezen en laskanten aan te brengen.

Neem contact met hen op en ontdek de mogelijkheden

Zoals u merkt, er is zeer veel denkbaar als het gaat om het bewerken van kunststof bij deze experts. Werkt u met vele soorten kunststof en wilt u deze op professionele wijze laten bewerken? Kies dan voor REMA Kunststoftechniek. De deskundige medewerkers hebben de expertise en ervaring in huis om u op de juiste wijze van dienst te kunnen zijn. Het is bijvoorbeeld niet alleen mogelijk om uw kunststof CNC te laten frezen. U kunt er ook voor kiezen om een samenstelling te laten maken van bewerkte kunststoffen of om kunststoffen aan elkaar te laten lassen. Wilt u weten wat nog meer tot de mogelijkheden van kunststofbewerking behoort bij deze experts? Neem dan contact met hen op. Zij voorzien u graag van meer informatie.