Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Woningontruiming in verband met huurachterstand

Een woning ontruimen kan het gevolg zijn van een huurachterstand. Als u de huur niet betaalt krijgt u na enkele maanden een aanmaning van de verhuurder. Als u dan nog niet aan uw verplichtingen voldoet, kan de verhuurder u sommeren de woning te verlaten. Weigert u dit, dan kan dit er zelfs toe leiden dat u door de politie en deurwaarder uit uw woning wordt gezet. Natuurlijk is het beter om het niet tot een woningontruiming te laten komen. Als dat toch gebeurt, is het zaak dat u maatregelen neemt voor opslag. Verzaakt u hierin, dan worden uw spullen namelijk zonder pardon op straat gezet. U kunt een woningontruiming regelen in combinatie met opslag, bijvoorbeeld in de gemeente Amsterdam. Uw spullen worden dan bewaard in een opslagbox totdat u weer over woonruimte beschikt.

Een spoed woningontruiming regelen

Als woningeigenaar kunt u een woningontruiming regelen als de huurder niet aan zijn verplichtingen voldoet. Maar er kan ook wat anders aan de hand zijn. Het kan bijvoorbeeld ook gebeuren dat een woning voor illegale activiteiten wordt gebruikt zoals het kweken van hennep. Ook als dit aan de hand is kunt u een professioneel bedrijf inhuren om ervoor te zorgen dat de woning wordt ontruimd en zo snel mogelijk beschikbaar komt voor een nieuwe huurder. Ook in geval een huurder overleden in de woning wordt aangetroffen kunt u een bedrijf inhuren voor woningontruiming en indien nodig reiniging.

Een offerte aanvragen voor het ontruimen van een woning

Wilt u woningontruiming regelen, bijvoorbeeld in de regio Amsterdam? Betaal dan niet te veel. Vraag een offerte aan bij Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf regelt woningontruiming in Amsterdam en elders in Nederland. Een overzicht vindt u op de website. Hier vindt u ook een contactformulier waarmee u direct uw verzoek kunt indienen. Het opvragen van een prijs voorkomt dat u achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook kunt u gebruik maken van aanvullende diensten zoals het verwijderen van vloerbedekking of het snoeien van de tuin.