Artikel Depot
Image default
Auto's en Motoren

Honda motor kopen

Apps kunnen met jouw toestemming via locatievoorzieningen je locatie achterhalen. Apps die gebaseerd zijn op locatie zijn afhankelijk van datavoorzieningen. Wanneer de optie locatievoorzieningen is ingeschakeld verstuurt je mobiel geografische locaties. Deze geografische locaties worden dus verzonden naar apps. Je kunt instellingen over je locatie beheren. Je hebt vier opties met betrekking tot je locatie. Je kan ervoor kiezen dat een app nooit je locatie mag opvragen. Kies je voor de optie, bij gebruik van app, dan wordt de locatie alleen gedeeld wanneer je de app opent. De functie vraag de volgende keer bestaat ook. Met deze optie geef je een keer toestemming. Verder heb je ook nog de keuze om je locatie altijd te delen.

Pechhulp motor

Pechhulp motor? Jouw locatie is van toegevoegde waarde. Apps die je locatie gebruiken om snel bij je te komen zijn natuurlijk super handig. Denk hierbij aan apps die je locatie gebruiken voor pechhulp. RoadGuard is zo’n handige en functionele app. On demand pechhulp voor iedere motor. Met de RoadGuard app heb je geen abonnement en zijn monteurs binnen 30 minuten bij je. De monteurs van RoadGuard kunnen helpen met de volgende problemen: lege accu,, autotransport, verkeerd getankt, buitengesloten of wanneer je gewoon een keer een lekke band hebt. Heb je andere pech? En weet je niet precies wat er aan de hand is? Met RoadGuard ben je zo weer onderweg. 

Onbeperkt rijplezier met Honda

Je wilt natuurlijk een goede kwaliteit motor, want je zit niet te wachten op pech onderweg. De oprichter van het merk Honda vond dat de prijs altijd acceptabel moet blijven. De collectie van Honda is omvangrijk. Honda wil iedereen laten genieten van de vrijheid die motorrijden biedt. Kies jij voor de vrijheid en wil jij een Honda motor kopen? Je bent in ieder geval verzekerd van onbeperkt rijplezier.