Artikel Depot
Image default
Banen en opleidingen

Human-Resource / HR vacatures

Human resource consulent a. I ( a0w0y000003nr2cqau )

Career factory nederland 2632bd nootdorp personeel, arbeid en loopbaan

Als human resource pleiter is geen dag hetzelfde. je krijgt hier volop de plaats je expertise in te deponeren om human resources naar een hoger plan te tillen. behalve tactisch meedenken met- en het aanprijzen van het management zul je ook procedures opstellen en uitrollen. daarnaast ben je sterk in communicatie en ben je bruikbaar en oplossingsgericht ingesteld. heb jij zin in een drukke, afwisselende en dynamische job bij een sterk groeiende lichaam en wil jij als hr professional een zinvolle bijdrage aanleveren, stuur dan ons je sollicitatie!

Definixebring als hr adviseur werk je op ons bureau in nootdorp en ben je de business medestrijder voor de diverse business units, waaronder retail & marketing en global accounts. Je bent het human resource aanspreekpunt voor onze vestigingen in nederland, singapore en kuala lumpur. Daarnaast rapporteer je aan ons hoofdzetel van de holding gesetteld in de uk en werk je bijeen met vestigingen in reykjavik en in de vs. Taken en verantwoordelijkheden – – ontwikkelen van een hr-plan, tactiek en procedures t. B. V. De hele hr-cyclus – – plannen, regelen en natellen van hr-activiteiten – – bijdrage geeft aan het voorts ontwikkelen van hr doelstellingen en systemen – – managen van het hr-team bestaande uit 2 administratief medewerk ( st ) ers en 1 recruiter – – betrokken bij de salarisadministratie, pensioenadministratie, verzekeringen – – zorgdragen voor een correcte afhandeling en verwerking van algemene administratie in lijn met de wettelijke regelingen – – opstellen van maandelijkse-, kwartaal- en jaarrapportages – – bekent met de laatste ontwikkelingen op arbo-gebied en wetgeving – – telefoon beheer en directie bij human resource vraagstukken ( waaronder salariscampagnes, visa procedures etc. ) – – contractbeheer wat vragen wij – hbo human resources – aantal jaren relevante werkervaring in hr – communicatief vaardig – vloeiend nederlands en engels – 40 uur per week vacant, 32 uur per week mogelijk bespreekbaar

Dressuur hbo/bachelor

Aanbod deze vacature is voor een fundamentele hoeveelheid van 6 maanden met gelegenheid voor vast. Zzp’ers en niet zzp’ers zijn welkom om te solliciteren. Werklocatie is nootdorp. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Ook zal je zo nu en dan op onze agentuur in waalw

https://www.vindazo.nl/keywords/human-resource.html