Artikel Depot
Image default
Electronica en Computers

Logica achter bezoekersgedrag in e-commerce samengevat met API Management

Middels API Management geeft u ‘derde partijen’ toegang tot uw systeem. De software en systemen die hier gebruik van maken, zorgen ervoor dat deze met elkaar kunnen communiceren. Zodoende stelt dit u in staat om gegevens uit te wisselen. De API kunt u vervolgens weer implementeren op uw platform. Door eveneens gebruik te maken van Kentico CMS kunt u gestandaardiseerde berichten naar tal van platformen sturen. In de e-commerce is dit vooral interessant, omdat de genoemde combinatie toegang geeft tot meer dan 25.000 websites wereldwijd. Zo kunt u veel sneller de voor u zo belangrijke doelgroep bereiken.

API Management met een integraal platform

Wilt u meer informatie over de bewegingen van uw doelgroep, dan kan Kentico CMS daarvoor zorgen. Met belangrijke onderdelen van uw bedrijf als contentmanagement en online marketing kunt u een gerichte boodschap snel en met hoogwaardige technologie aan de klant tonen. API’s kunt u daarbij versturen naar interne en externe klanten op hetzelfde moment. Zo creëert zich een integraal platform, dat sneller werkt dan het uitbesteden aan ontwikkelaars. Hier maakt u gebruik van bestaande en ontwikkelde toepassingen zoals widgets, welke de customer journey op uw website een sterke impuls geven. Door API Management als beveiligde laag toe te passen, geeft u de bezoeker een veilig gevoel en biedt u een veelzijdige website. API Management is inmiddels geruime tijd één van de vaste toepassingen binnen de e-commerce branche en bij Datacon zit de knowledge om ook uw bedrijf de stap te laten zetten.

Kentico CMS: snel en veelzijdig

Met Kentico CMS kunt u op ieder moment de lay-out, content en widgets op uw website vernieuwen. Is er sprake van een trend, dan kunt u dit middels de door en door ontwikkelde software snel implementeren en zo de kans op conversie doen groeien. Programmeren kost veel tijd en geld; met Kentico CMS is dit allemaal al gedaan. Alleen uw gevormde boodschap hoeft nog te worden ingevuld en deze plaatst u razendsnel op een veelzijdig platform. Fraaie features en eigen personalisaties maken van dit allround marketingsysteem een must voor ieder bedrijf actief in de wereld van e-commerce.

Gerelateerde artikelen

Werken met onafhankelijk ICT-advies

Welk intercom systeem past het beste bij mij?

Eenvoudige gewichtsberekeningen dankzij formules en rekenbladen voor Excel Eurocode