Word een echte prinses met een prinsessenbed!

Heeft je dochter nog geen prinsessenbed? Een echte prinses wordt je met je eigen prinsessenbed. Zoek samen met je peuter naar een leuk bed waar je dochter graag in zou willen slapen. Wij geven je hieronder weer welke prinsessenbedden er allemaal bestaan. Zodat jullie beter kunnen besluiten wat voor prinsessenbed het beste past in de slaapkamer.

Er zijn vier verschillende bedden waarmee je dochter een ware prinses kan worden.

Disney princess

Disney heeft een reeks aan prinsessenbedden uitgebracht. Deze kun je natuurlijk allemaal in de allermooiste kleur van allemaal, in het roze kopen. Deze worden verkocht onder het merk Disney princess en worden gemaakt door het bedrijf WorldsApart. Elk bed kent andere afbeeldingen van de prinsessen uit het Disney universum. Van prinsessenbedden met sneeuwwitje, assepoester of Aurora. Die je zou kunnen kennen als doornroosje. In het Engels heet dat Sleeping beauty. Belle van Belle en het beest en Ariël zijn ook echte prinsessen. Hadden jullie al aan Ariël gedacht als prinses? Ze is natuurlijk een ware zeemeermin. Maar ook een prinses! Ook Jasmine van Aladdin kan niet ontbreken. En wist je ook dat Pocahontas een prinses was? Natuurlijk heeft Pocahontas een andere uitstraling dan een prinses als assepoester. Waardoor je een prinsessenbed koopt met een andere uitstraling en look and feel. Wanneer je gaat voor het kopen van een Disney prinsessenbed, is het daarom erg belangrijk om te kiezen voor een prinses waar je dochter fan van is. Deze prinsessenbedden voor je peuter kun je doorgaans kopen in de maten 140x70cm en 190x90cm. Qua prijs moet je denken aan een begin van zo’n 80 euro oplopend tot enkele honderd euro’s. Hiermee zijn het goed betaalbare bedden. Je kunt hier dus eenvoudig je dochter enkele jaren veel plezier mee doen.

Halfhoogslaper

Wanneer je de prinsessenbedden uit de Disney films toch wel erg overdreven vindt, ben je beter uit met een halfhoogslaper met prinsessentent. Dit prinsessenbed bestaat uit een gewone halfhoogslaper met daarbij een schattige prinsessentent. Een voordeel van deze halfhoogslaper is dat wanneer je dochter het prinsessenbed niet meer zo leuk vindt, eenvoudig een andere speeltent kunt kopen. Of helemaal geen speeltent meer als je dochter een neutraal bed fijner gaat vinden. Hierdoor kun je extra lang met je aangekochte bed doen. Een aanrader voor wanneer je een beperkt budget hebt. De speeltent voor het prinsessenbed bevestig je eenvoudig met klittenband aan het bed.

Hemelbed

Voor een elegant prinsessenbed kies je voor een hemelbed. Deze hebben leuke gordijntjes en mooie stijlen. Die soms rijk versiert zijn met bloemen of andere patronen. Meestal kost dit type prinsessenbed meer geld, echter is dat de moeite wel waard. Je dochter is een ware prinses in dit type bed. Een voordeel van dit type bed is dat er vaak een matras va 90x200cm in gaat en je dochter er langer in zou willen slapen dan in een disney princess bed. Dit bed is ook leuk voor jonge meiden tot en met een jaar of tien. Daarna wil ze waarschijnlijk een neutraal tienerbed.

Koetsbed

Een prinsessenbed als koets is een heel erg feestelijk bed! Deze bedden zijn enorm rijk versierd en verkrijgbaar in veel verschillende thema’s. Zo onder meer in het disney thema of een witte prinsessenkoets. Wat leuk is aan een koets is dat je hier vaak opbergvaskken bij inbegrepen zijn. Erg handig!

 

Waar een prinsessenbed kopen?

Prinsessenbed kopen voor uw prachtige dochtertje? Neem eens een kijkje in dit uitgebreide aanbod kinderbedden! Je kunt hier kiezen uit een disney princess bed, halfhooglsaper met prinsessentent, hemelbedden en koetsbedden. Ga op zoek naar een leuk prinsessenbed.