Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een boekhouder voor artiesten ?

Als artiest bent u veel onderweg en heeft u weinig zin en tijd om een administratie erbij te doen. Misschien heeft u ook nog te maken met boekingskantoren en managers die veel van uw activiteiten waarnemen. Er zijn dan vele mensen betrokken bij uw geldstromen.

Het is dan belangrijk voor u als artiest een goed inzicht te hebben in uw boekhoudig en geldstromen die daarbij komen kijken. U zal niet de eerste artiest zijn die wel hard werkt maar waar niet het geld terecht is gekomen. 

Eenvoudig bonnen inscannen

Een goede boekhouding als artiest is dan onvermijdelijk. Dit kan tegenwoordig geheel automatisch. U kunt dan onderweg al uw bonnetjes en facturen inscannen en uploaden aan uw boekhoudpakket. Dit kan allemaal met het boekhoudpakket yuki. U krijgt hierbij een gratis applicatie waarmee u heel eenvoudig de papieren kunt inscannen en deze automatisch worden geupload naar yuki.

Daar gaat verder geheel automatisch en veel meer hoeft u niet te doen. Wel kunt u op ieder moment inzicht krijgen met behulp van deze app in uw geldstromen. U hoeft dus nooit iets te missen en weet exact waar u aan toe bent. Dat kan heel handig zijn om bijvoorbeeld uw maandelijkse omzetbelasting te reserveren. Op deze wijze zijn er dus nooit financiele verrassingen. Het boekhoudpakket van Yuki is gecertificeerd door de balstingdienst. Hiermee is de kans op controle nihil en weet u als artiest uw stand van zaken.

Boekhouder voor administratie met Yuki en voordelen

  • Gratis applicatie op uw mobiele telefoon
  • Altijd en overal inzicht in uw finacien
  • Zeer eenvoudig bonnetjes en facturen uploaden
  • Controle en overzicht op uw financien
  • Altijd actueel
  • Tot wel 30% goedkoper dan uw huidige boekhouder
  • Gratis kennis en advies

Als u nieuwsgierig bent geworden wat men voor u kan betekenen als artiest kijk dan eens op de website van Horecaboekhouder.nl te vinden via deze link.

https://www.horecaboekhouder.nl/