Artikel Depot
Image default
Kinderen

Flexibele gastouder in Deventer

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder in Deventer? Dan schakelt u hiervoor de hulp in van The Flying Nanny. Zij is dé betaalbare gastouder in Deventer en omgeving. U schakelt haar in voor verschillende diensten. Zo helpt zij u graag wanneer u wat extra hulp in huis nodig heeft of een paar handen tekortkomt. Zo helpt zij u niet alleen met het oppassen en bezighouden van uw kinderen, maar zij gaat ook graag in het huishouden voor u aan de slag. Zo zorgt ze ervoor dat er maaltijden op tafel komen en neemt zij huishoudelijke taken van u over, wanneer u hier behoefte aan heeft.

Aan de slag met creatieve workshops

Deze flexibele gastouder in Deventer staat voor u klaar wanneer u iemand nodig heeft die tijdelijk let op uw kind of kinderen. Bent u bijvoorbeeld altijd tot laat aan het werk? Dan blijft deze gastouder in Deventer net zo lang bij uw kind, totdat u weer thuis bent. Op deze manier is uw kind altijd in veilige handen, wanneer u er zelf even niet bent. Heeft u een kinderfeestje en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Ook dan schakelt u haar in. Ze gaat met de kinderen aan de slag met behulp van creatieve workshops en ze zorgt ervoor dat ze de dag van hun leven hebben.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u een alleenstaande ouder en kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u vaak aan het werk en heeft u iemand nodig die tijdelijk op uw kind of kinderen past? Dan is The Flying Nanny precies degene die u zoekt. Ontdek vandaag nog wat zij voor u kunt betekenen en bespreek samen de mogelijkheden. Heeft u vragen over een van de diensten die zij aanbiedt of bent u benieuwd naar meer informatie? Dan neemt u hiervoor gerust eens contact met haar op en zij geeft u antwoord op al uw vragen.