Artikel Depot
Image default
Relatie

Top vijf mooiste trouwlocaties in Nederland

De dag van je leven, dat kan er natuurlijk maar één zijn…jouw trouwdag! Er komt vanalles bij kijken, maar het eerste wat er in je gedachte opkomt, is de plek natuurlijk. Waar worden de gasten uitgenodigd? wat is de beste plek voor goede foto’s? Zijn er ook opties onder slecht weer? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden tijdens het vinden van de ultieme locatie. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg opties om uit te kiezen. 

Kasteel Groeneveld 

Dit prachtige kasteel is gevestigd in Baarn en is een 18e eeuwse buitenplaats. Buiten dat de locatie zorgt voor een prachtige dag, staat ook de staf voor je klaar. Bij mooi weer kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het bordes en de tuin met uitzicht op de vijver. Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking zowel in het Kasteel als in de tuin te laten plaatsvinden. Wat ook niet al te onbelangrijk is, is de bereikbaarheid. De locatie is centraal gelegen en goed te bereiken via de snelwegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Brasserie Schovenhorst

Op landgoed Schovenhorst in Putten krijg je drie fantastische locaties in één en ze hebben allemaal hun eigen unieke aankleding. Hierdoor voelt het bijna alsof je gewoon drie keer trouwt. De werkstee heeft ook een mooi open haard, dus mocht je willen trouwen in de herfst of winter ziet het er ook dan prachtig uit. Wat deze plek verder nog speciaal maakt, zijn de bloemdecoraties die worden afgestemd op het bruidsboeket, het is een locatie voor wel 200 gasten en je trouwt onder één van de oudste walnotenbomen van Nederland. 

 

Café Rotterdam

Ben je meer op zoek naar het stadsgevoel? Dan ben je bij Café Rotterdam op het juiste adres. Het grootschalige terras pal naast de Erasmusbrug geeft een spectaculair uitzicht op de Maas en de adembenemende skyline van Rotterdam. Naast de binnenruimte, behoort het betrekken van het terras bij de grote dag ook tot de mogelijkheden. Bij het café Rotterdam zijn er ook eindeloze dinermogelijkheden. Zo kun je kiezen uit a la carte, bbq en zelfs een dessertbuffet. Het pand heeft een industriële karakter en combineert dit heel mooi met een verfijnd interieur. 

Oranjerie Hydepark

Deze locatie bevindt zich in Utrecht op enkel wat minuten van de snelweg. Oranjerie Hydepark geeft je echt dat sprookjesvogel met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Door het grote oppervlak zijn er genoeg mogelijkheden voor fotolocaties. Heel bijzonder en vooral handig is het feit dat zich op loopafstand een hotel bevindt, mochten er mensen willen overnachten! Ook is er ter plaatste een muziekinstallatie en hoef je dus alleen je eigen muziek of dj mee te nemen. 

Het Rijk van Keizer

We kunnen het oogverblindende Amsterdam zeker niet vergeten. Het Rijk van Keizer heeft het totale pakket voor je. Zalen met verschillende stijlen, buitenlocatie en ze serveren al 20 jaar gerechten op grote schalen. De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische- en seizoensproducten. Deze komen onder andere uit eigen moestuin. Als huis der gemeente kun je bij Het Rijk  officieel trouwen in Amsterdam. Zelfs met je eigen voor één dag benoemde BABS.

Dit is slechts een kleine selectie van al de smaakvolle plekken dat Nederland te bieden heeft. Het ligt er ook maar net aan wat bij een ieder koppel past. Wat zeker en vast staat, is dat ze allemaal zullen zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten en waar je het  natuurlijk nog lang over gaat hebben. De planning van jouw grote dag liever uit handen geven? Bekijk de website van Nea Weddingplanner school: https://weddingplannerschool.nl!