Artikel Depot
Image default
Sport

Survival materialen op maat voor jouw evenement

Bij Bruggink Sports Constructions koop of huur je allerlei survival materialen en sportconstructies. Zij zijn de expert als het gaat om het bouwen van indoor en outdoor sportconstructies voor vaste trainingslocaties of voor evenementen. Denk aan sportscholen, of verschillende obstacle runs. Dit bedrijf voorziet de plekken van unieke hindernissen en obstakels. Geen project is hen te gek en alle projecten kunnen op maat gemaakt worden. Zoek je survival materialen voor een evenement buiten Nederland? Ook dat is mogelijk bij deze organisatie. Ze leveren hun diensten en materialen door heel Europa.

Vind hier uw sportconstructies en andere survival materialen

Bruggink Sports Constructions biedt een breed aanbod aan survival materialen, trainingstoestellen en -attributen. Zo biedt een uitgebreid multifunctioneel trainingstoestel een vaste basis waaraan je verschillende aanpassingen kunt doen. Het toestel is dus geheel aanpasbaar aan de ruimte waarin het wordt geplaatst. Alle materialen die de webshop voor sportconstructies verhuurd kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten evenementen. Van kleine projecten aan huis of op locaties met een handvol deelnemers, tot grote evenementen met wel duizenden deelnemers. Samen met jou bekijken de projectontwikkelaars welke materialen passend zijn bij jouw  type evenement. De materialen zijn zowel voor indoor als outdoor evenementen te gebruiken en kunnen volledig aangepast worden aan elk type evenement.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Heb je binnenkort een evenement waarvoor  je graag unieke en uitdagende hindernissen wilt huren? Maak dan eens een afspraak met deze experts op het gebied van sportconstructies en survival materialen. De specialisten houden rekening met jouw budget en wensen. Alles is mogelijk bij het uitwerken van een concept. Samen met de experts werk je jouw idee uit tot een concreet ontwerp. Ook het ontwerpen van eigen constructies is hierbij mogelijk. Naast de verhuur van survival materialen, kun je de sportconstructies ook kopen voor een permanente oplossing. Neem contact met de specialisten op voor een kennismakingsgesprek en de verhuurmogelijkheden.

https://www.bruggink.world/nl/