Artikel Depot
Image default
Winkelen

Clipper aanstekers

Opzoek naar een leuke clipper aansteker? 

Ben je opzoek naar een leuke aansteker? Koop dan eens een Clipper aansteker op Mr. Headshop. Clipper aanstekers zijn al sinds 1972 op de markt en worden gemaakt in spanje, Barcelona. Het was toen der tijd zelfs de eerste hervulbare aansteker die verkrijgbaar was. In die tijd had je alleen wegwerp aanstekers en de clipper aansteker was daar dus een oplossing op. Clipper aanstekers zijn er in allerlei designs en kleuren. Koop dus een mooi design en vul hem bij als hij op is. Indien je hem goed verzorgt, kan hij je hele leven mee gaan. Je kunt namelijk ook los de vuursteentjes van de clipper aansteker vervangen indien deze kapot is. Door je clipper aansteker recht op te houden, verbruikt de clipper aansteker minder gas in vergelijking met andere aanstekers. 

Een clipper aansteker is ideaal als je uit een bong rookt. Door de clipper aansteker schuin te houden, kan je de vlam groter maken. Zodoende brandt jij je handen niet als je je bong aansteekt. Daarnaast steek je jouw bong ook natuurlijk met stijl aan, indien jij een leuk design hebt gekocht. Zo kun je jouw vrienden imporneren! 😉 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Kijk dan eens op de website van Mr. Headshop en vind daar jouw favoriete clipper aansteker. Ze hebben tevens ook aanstekers van Zippo, Bic en wegwerp aanstekers van zeer goede kwaliteit. De clipper aansteker accessoires zijn ook los te koop. Denk aan vuursteentjes, aanteker gas en de vuursteensystemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuwe clipper aansteker te kopen, indien deze toch kapot is gegaan.

Wij hebben je voldoende geinformeerd te hebben en wensen je veel rook plezier toe. Indien je nog vragen hebt kan je altijd terrecht bij de klantenservice van Mr. headshop.