Artikel Depot
Image default
Gezondheid

Tongdruppels tegen een witte aanslag

Je kunt tongbeslag ook goed tegengaan met behulp van speciale druppels. Zo kun je hiervoor bijvoorbeeld de California Breath Powerdrops Tongue kiezen. Deze druppels werken zowel tegen een vieze adem, een slechte smaak in de mond als tegen een witte tong. Voordeel van deze druppels is dat ze overal en altijd te gebruiken zijn en je er geen water bij nodig hebt. Ben je bijvoorbeeld onderweg of op je werk dan kun je ze ook makkelijk gebruiken.  

 

Hoe werken de druppels?  

De druppels werken op basis van een unieke en speciale formule. Deze bestaat uit antibacteriële ingrediënten. Dit zijn zinkgluconaat, tea tree olie en actieve zuurstof. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat de aanslag op de tong snel verdwijnt en dat je de vorming van nog meer viezigheid tegengaat. De meeste problemen met een slechte adem of vieze smaak in de mond vinden hun oorsprong op de tong dus het is zaak dat je het probleem daar aanpakt. Bekijk hier onze mondwaters: https://www.demondzorgzaak.nl/spoelen/mondwaters

 

Spoelen met mondwater 

Om tongbeslag tegen te gaan kun je ervoor kiezen je mond te spoelen met mondwater. Kies je hierbij voor Oravall mondwater dan is dit ook nog in te zetten als je meer mondproblemen hebt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een slechte adem of vieze smaak in de mond, gevoelige tanden, amandelstenen maar dus ook aan tongbeslag. Zeker als het beslag het gevolg is van het niet goed schoonhouden van je mond en gebit kan het mondwater uitkomst bieden. 

 

Geen schadelijke stoffen in het Oravall mondwater 

Het Oravall mondwater is vrij van chemische toevoegingen zodat je het altijd veilig kunt gebruiken. Er worden alleen natuurlijke ingrediënten aan toegevoegd zoals actieve zuurstof die je mond en tong op een verantwoorde wijze reinigen en ervoor zorgen dat je ook een frisse adem krijgt. Er zijn geen stoffen zoals alcohol of SLS aan toegevoegd hetgeen bij veel mondwaters wel het geval is. Deze stoffen kunnen de gebruiker doen denken dat het middel beter werkt maar dit is slechts een illusie. De bijwerkingen doen meer kwaad dan goed dus daarom zijn ze niet aan het mondwater van Oravall toegevoegd.  Kijk hier voor meer informatie over witte tong aanslag: https://www.demondzorgzaak.nl/oplossing/witte-tong-aanslag

 

Druppelen met neusdruppels 

Het laatste middel dat we noemen om een witte tong tegen te gaan zijn de Tonsil Fresh Nasal Sinus Drops. In tegenstelling tot de eerder genoemde California Powerdrops gebruik je deze druppels voor in de neus. Het mogen dan neusdruppels zijn, ze werken wel goed tegen een slechte adem die uit de neus of keel komt, maar ook tegen een witte aanslag op de tong. Daarnaast kun je de druppels gebruiken als je last hebt van amandelstenen of een vieze smaak in de mond.  

 

Hoe neem je de druppels in?  

De neusdruppels werken eenvoudig en gebruik je het beste nadat je je tanden gepoetst hebt. Zorg ervoor dat je neus vrij is (even snuiten van tevoren) en druppel één tot twee druppels per neusgat. Geef het product de kans om even in te werken en snuit daarna weer je neus. De druppels kunnen via de neus in de keel terecht komen en als je wat inslikt is dat niet erg. Zorg er echter voor dat je zoveel mogelijk van het restant kwijtraakt omdat daar namelijk ook vuil en bacteriën mee verdwijnen.