Artikel Depot
Image default
Industrie

De allerbeste ketelplaten

Wilt u een staalgroothandel in de arm nemen als uw partner? Wanneer u op zoek bent naar ketelplaten, dan is dit een zeer goed idee. De Jong & Lavino BV. uit Geldermalsen staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u de allerbeste ketelbouwplaten krijgt die u zich maar kunt wensen. Met een ruim aanbod aan verschillende opties en bovendien mogelijkheden om dit voor u op maat te maken, is de kans dat u misgrijpt bij dit ervaren staalbedrijf zeer klein. Laat de enthousiaste medewerkers van deze firma weten waar u naar op zoek bent en zij zorgen dat u het product krijgt dat u wenst.

Verschillende maten in een ruim assortiment vol topkwaliteit

Ketelplaten bestellen bij De Jong & Lavino BV. is altijd een goed idee. U bent gegarandeerd van de allerbeste producten specifiek voor uw klus. Met verschillende lengtes, diktes en breedtes is het vrijwel zeker dat u zult slagen voor ketelplaten bij deze staalgroothandel. De breedtes van deze platen starten met 2000 mm maar lopen helemaal op tot 4000 mm Wilt u verschillende diktes? Dit begint met 5 mm. De diktes gaan tot maximaal 150 mm. Wat dacht u van verschillende lengtes? Deze lopen op tot maximaal 14000 mm. Heeft u een specifiek project in gedachten maar passen de maten niet geheel bij u? Dan moet u zeker vragen stellen over de opties voor het op maat maken van uw ketelbouwplaten. De experts van De Jong & Lavino BV. staan u bij om ervoor te zorgen dat u vooruit kunt met uw project.

U doet een beroep op deze expert voor uw ketelplaten

Deze staalgroothandel uit Geldermalsen is uw partner voor uitstekende ketelplaten. Waar u ook zoekt in Europa, u zult geen betere experts vinden voor deze producten. Wist u bovendien dat dit bedrijf ASTM / ASME gecertificeerd is? Des te meer redenen om te vertrouwen op de deskudnigheid van deze experts.