Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Plaats een cameramast en lichtmast bij uw tennisbaan of sportveld

Wilt u uw sportvereniging beter bewaken en in de gaten houden of er geen onbevoegden op het terrein lopen binnen en buiten de openingstijden van de vereniging? Plaats dan een cameramast in combinatie met diverse lichtmasten op en rondom het terrein van uw vereniging. Daarnaast komt goede verlichting altijd van pas op sportvelden die buiten zijn. Sporten mensen in de avond ook bij uw vereniging, bijvoorbeeld op tennisbanen? Dan is het van belang dat deze banen goed verlicht zijn, zodat iedereen goed zicht heeft tijdens trainingen en wedstrijden. Masten met camera’s of verlichting koopt u bij Europmast in Oisterwijk, provincie Noord-Brabant.

Ga voor kantelbare of vaste camera- en lichtmasten

Europmast in Oisterwijk mag zichzelf dé specialist in kantelbare masten noemen. Als u een licht- of cameramast wilt, heeft u hierbij de keuze uit de kantelbare of vaste variant. Het voordeel van kantelbare masten is dat u deze makkelijk onderhoud, reparaties eenvoudig uitvoert en schoonmaakwerkzaamheden gemakkelijk gedaan worden. Gevaarlijke stuntacties met dure hoogwerkers en onderhoudscontracten met een enorme rekening zijn hierdoor verleden tijd. Op de website van dit mastenbedrijf vindt u de diverse specificaties van de masten en kunt u bekijken welke masten u graag wilt op uw terrein. Bovendien is elke cameramast uit Oisterwijk robuust uitgevoerd, waardoor de masten lang blijven werken.

Schaf een cameramast aan

Bestel een cameramast van dit bedrijf uit Noord-Brabant en beveilig uw sportvereniging. De cameramasten en andere masten die u bij dit gespecialiseerde bedrijf kunt bestellen, worden geleverd in heel Nederland én België. Heeft u vragen over de masten, de specificaties of bijpassende accessoires, die u tevens koopt bij dit bedrijf? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers van Europmast. Dit kan door te bellen, te e-mailen of door het contactformulier op de website in te vullen. Dan nemen de medewerkers op zeer korte termijn contact met u op.

https://europmast.nl/