Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Iphone reparatie Groningen

Iphone reparatie Groningen

Als je telefoon kapot is en je deze het liefst zo snel mogelijk wilt laten maken dan kan je terecht bij Mobilefix. Bij Mobilefix kan je terecht voor een Iphone reparatie in Groningen. Door jarenlange ervaring zorgen de medewerkers dat je telefoon zo snel en vakkundig mogelijk gemaakt wordt. Er wordt altijd eerst een prijsopgave besproken vooraf aan de reparatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je zelf beslissen of je het de prijs waard vindt. 

Via de website kan je eenvoudig een afspraak inplannen voor de reparatie. De datum en tijd kan je kiezen, vervolgens het merk telefoon, tablet, laptop of desktop en vervolgens het model. Bij het aangeven van het soort reparatie wordt er een prijs getoond. Zo krijg je een beeld van wat de reparatie zal kosten en kan je daar rekening mee houden. 

6 maanden garantie

Na een Iphone reparatie bij Mobilefix krijg je 6 maanden garantie op de onderdelen die vervangen zijn tijdens de reparatie. Mocht er na de reparatie iets mis zijn dan kan je deze opnieuw laten vervangen binnen de garantietermijn van 6 maanden. 

Voordelen reparatie bij Mobilefix

Er zijn een aantal voordelen om je telefoon, tablet, laptop of desktop bij Mobilefix te laten repareren. Namelijk:

  • De reparatie wordt in de meeste gevallen al binnen 30 minuten uitgevoerd. Wij snappen dat je telefoon dagelijks gebruikt wordt en daarom willen we deze zo snel mogelijk laten maken.
  • Vooraf een gratis analyse van de reparatie en een prijsopgave van de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
  • 6 maanden garantie op de vervangen onderdelen.
  • Ervaren monteurs die altijd voor je klaarstaan.
  • Behoud van je bestanden na reparatie. Er zullen geen bestanden verwijderd worden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er bestanden missen.

Maak via de website een afspraak om jouw Iphone te laten repareren. 

https://www.mobilefix.nl/iphone-reparatie-groningen/