Artikel Depot
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij de optimale tas

Zo kies jij de optimale tas 

Het uitzoeken van de juiste tas lijkt voor velen een eenvoudige opgave, totdat het daadwerkelijk zover is. Want laten we eerlijk zijn, wanneer je een hoop geld uitgeeft voor een tas, dan is het belangrijk dat hij voldoet aan al je gestelde eisen. Om je een eind op weg te helpen, hebben we speciaal voor jou de drie meest populaire tassen voor je op een rijtje gezet, zodat jij exact weet waar je op moet letten tijdens de aanschaf hiervan. Iedere tas heeft immers een ander gebruiksdoel, waardoor het belangrijk is dat je vooraf exact weet waarvoor jij je tas van plan bent te gebruiken. 

Schooltas

Bij het uitzoeken van een schooltas komt nogal het één en ander kijken. Vooral wanneer het gaat om een schooltas voor een kind welke naar de middelbare school gaat, is het belangrijk te kiezen voor een tas die zorgt voor een ergonomische houding van het kind. Dit betekend, dat de tas goed aansluit op de rug van het kind en de beiden schouderbanden de druk evenredig verdelen, waardoor het dragen van de tas een stuk aangenamer wordt. Bij het uitzoeken van een schooltas, let je dus op andere zaken, dan wanneer je opzoek gaat naar een Matt Natt schouder-, of rugtas. 

Handtas

Bij de keuze voor een handtas, is het belangrijk jezelf af te vragen waarvoor je deze tas uiteindelijk wilt gaan gebruiken. Is het enkel voor de sier of wil je er ook echt praktische zaken in meenemen. Er zijn namelijk verschillende soorten handtassen verkrijgbaar, die niet alleen als handtas kunnen worden gebruikt, maar ook tevens als laptoptas, perfect voor wanneer je dagelijks naar je werk moet. Waar een laptoptas voor mannen doorgaans enkel wordt gebruikt waarvoor hij bedoeld is, is dit bij vrouwen dus vaak niet het geval. We zien vaak, dat mannen kiezen voor een leren rugzak heren om zo ook eventueel hun lunch en andere zaken mee te kunnen nemen.

Rugzak

De meest voorkomende tas die naast de schoudertas en handtas wordt gekocht, dat is toch wel de rugzak. Niet alleen voor schoolgaande kinderen enorm populair, maar ook bij vrouwen van middelbare leeftijd bij uitstek geschikt om de nodige spulletjes in mee te nemen. Zo hebben ze beide handen vrij en hoeven zich geen zorgen te maken over hun tas. Ben jij op zoek naar een tas? Bij the bag store vind je een enorm aanbod tassen voor jong, oud, man en vrouw. Zo zit er altijd een tas bij die aansluit bij jouw smaak en wensen.