Artikel Depot
Image default
Gezondheid

Waarom Yoga Fit Mix de ideale yogavorm is

Yoga Fit Mix is een complete yogales waarbij je Bewust Beweegd aan de hand van verschillende disciplines. Zo komen er verschillende vormen van beweging voor in de yogales zoals: dans, yoga, martial arts en fitness. Allemaal heel toegankelijk en geschikt voor elk lichaam.

Waarom deze vorm van yoga?

Deze vorm van yoga zorgt ervoor dat je ontspannen én actief kunt bewegen. Het zorgt ervoor dat je ontspannen wordt, terwijl je inspant. Het is een toegankelijke vorm van bewegen dat geschikt is voor elk lichaam en niveau. Je hoeft niet super lenig te zijn om mee te doen met deze yogales. Je kunt meedoen als je dat wilt.

Met deze vorm van yoga kun je naast het Bewust Bewegen ook lichamelijk meer kracht opbouwen, omdat je verschillende spiergroepen pakt per les. Je zult misschien wat gaan zweten, maar we gaan nooit over onze grens heen. Het is belangrijk dat je blijft voelen tijdens de yogales zodat je helemaal begrijpt welke spier je moet activeren.

Yoga Fit Mix is een dynamischie les waarbij je zowel actief als ontspannen beweegt. Je gehele lichaam krijgt aandacht, inclusief je ziel. Deze vorm van yoga is een unieke vorm, omdat het voor vele nog niet zo bekend is. Veel zijn wel al bekend met vormen als yin yoga en hatha yoga, maar Yoga Fit Mix is uniek.

Als je een keer wilt ervaren of Yoga Fit Mix ook bij jou past, kun je altijd starten met een gratis proefles. Je kunt dan zelf ervaren of deze les goed bij jou past, of niet. Als je iemand bent die van beweging houdt op een mindful manier, dan past dit heel goed bij jou.

Ga de uitdaging aan, ontdek je grens en ga yoga doen op een andere manier dan dat je gewend bent. Er zal een nieuwe wereld voor je open gaan.

 

https://yogaschoolalyna.nl/