Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Je iPhone laten repareren of een refubished model kopen

Een dag zonder op je smartphone te kijken komt bij veel mensen niet vaak meer voor. Gemiddeld bracht een Nederlander in 2021 zo’n vijf en half uur per dag op het internet door. Ook social media is bij Nederlanders zeer populair. Zo’n 96% van de mobiele telefoon gebruikers is actief op social media. In 2021 waren er in Nederland zo’n 17,01 miljoen mobiele connecties. Dit is 99,2% van de Nederlanders. Wat een behoorlijk hoog percentage is. Met het veelvuldige gebruik van je smartphone is er ook een grotere kans op schade aan je mobiel. Heb je een barst in je scherm dan wil je deze vast zo snel mogelijk laten maken. Je telefoonscherm repareren in Breda kan bij PDArepair. Dit familiebedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Daarnaast kunnen ze batterij vervangen telefoon, oplaadingang repareren, camera repareren of waterschade herstellen.

Refurbished iPhone kopen

Heb je een iPhone waar iets aan mankeert dan is het vaak de moeite waard om deze te laten repareren. Zeker omdat een nieuw toestel redelijk kostbaar is. Mocht je iPhone niet gerepareerd kunnen worden dan kun je ook een refurbished iPhone kopen. Hiermee bespaar je tot wel 60% op de nieuwprijs. Je kunt daarbij kiezen uit drie gradaties. Een A-grade toestel is de conditie van het product zeer goed en zijn er weinig gebruikssporen aanwezig. Bij een B-grade toestel is de iPhone licht gebruikt en kunnen er lichte krasjes aanwezig zijn. Bij een C-grade toestel is de iPhone zichtbaar gebruikt en is er sprake van opvallendere schade. Wanneer je niet zoveel waarde hecht aan het uiterlijk van je iPhone en je liever wat goedkoper uit bent, kun je het beste kiezen voor een B- of C-grade toestel. In het Repair Center kun je verschillende refubished iPhone modellen bekijken en uitproberen. De winkel bevindt zich aan de Neerloopweg 17 in Breda.

https://pdarepair.nl/