Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Naar de spoed tandarts in Dordrecht

Moet je met spoed naar de tandarts en woon je in de buurt van Dordrecht? Dan helpt de spoed tandarts in Dordrecht je graag. Je kunt om allerlei redenen met spoed naar de tandarts moeten. Zo kan het dat je met spoed een nieuwe kroon of brugwerk moet krijgen of misschien moet er wel een implantaat vervangen worden. Het kan ook zijn dat er iets heel anders aan de hand is. Ook dan staat de spoed tandarts in Dordrecht voor je klaar. Ben je benieuwd naar de spoed tandarts in Dordrecht? Lees dan verder.

 

Voordelen

De spoed tandarts biedt voordelen. Een spoed tandarts heeft bijvoorbeeld veel kortere wachttijden dan een normale tandarts. Je kan hierdoor erg snel geholpen worden. In veel gevallen kun je bij de spoed tandarts zelfs meteen terecht om behandeld te worden. Bij de spoed tandarts kun je bovendien ook in het weekend terecht, wat ook niet kan bij een normale tandarts.

 

Wanneer

Maar wanneer bel je de spoed tandarts nu precies? Dat ligt aan de ernst van het probleem. Dit speelt een erg grote rol en op basis daarvan zijn er vaak een drietal spoedbehandeling categorieën. Ze bestaan uit de minder urgente spoed behandelingen, de urgente spoed behandelingen en de acute spoed behandelingen. Wanneer we het over die laatste hebben dan spreken we over een trauma. De minder urgente spoed behandeling is vaak een behandeling om een uitgevallen kroon of vulling, een losse brug of een hoge kroon of vulling te maken. De urgente spoed behandeling is vaak heel erge pijn in kiezen, zenuwen of aan het tandvlees. Ook afgebroken tanden en aanhoudende pijn in de kaakgewrichten hebben een spoed behandeling nodig.

 

Acute behandeling

Het is belangrijk dat wanneer je schade hebt aan je gebit door een val of wanneer je gebit blijft bloeden meteen te bellen. Een acute behandeling is dan nodig om verdere schade te voorkomen. Aarzel dus niet om te bellen en grijp op tijd in.

https://mondzorgdordrecht.nl/spoed-tandarts-dordrecht