Artikel Depot
Image default
Eten en drinken

De lekkerste tapas bestellen in Utrecht en omstreken doet u hier

Als u gek bent op tapas deze graag wilt bestellen in de omgeving van Utrecht, dan bent u bij Leckerick op de juiste plek. Deze fantastische delicatessenwinkel heeft de lekkerste hapjes in huis om heerlijk van te genieten. Het mooiste hiervan is? U kunt gewoon thuis blijven! Bij deze winkel kunt u eenvoudig tapas bestellen en het wordt bezorgd bij uw woning in de omgeving van Utrecht. Bekijk hun uitgebreide menukaart en geniet van al het lekkers wat deze winkel te bieden heeft.

Zelf uw borrelplank samenstellen voor uw feestje

Geeft u binnenkort een feestje en heeft u geen tijd om de hapjes hiervan te verzorgen? Laat dan de lekkerste hapjes bij u thuis bezorgen door deze delicatessenwinkel. Er zijn diverse borrelplanken met verschillende combinaties tapas beschikbaar, maar u kunt er ook voor kiezen zelf een borrelplank samen te stellen. Zo weet u zeker dat alle lekkernijen geheel naar uw wens zijn. Alle delicatessen uit deze winkel worden vers geleverd en gemaakt zodat u van de rijkste geuren en smaken kunt genieten. De borrelplanken van deze delicatessenwinkel zijn niet alleen te gebruiken voor een feestje, maar door de variatie van verse ingrediënten kunt u deze ook gemakkelijk gebruiken als maaltijdvervanger. Wacht dus niet langer en bekijk snel hun website om de lekkerste tapas te bestellen bij u thuis in Utrecht.

Raadpleeg direct hun contactgegevens via de website

Als u in de buurt van Utrecht woont en graag de lekkerste tapas wilt bestellen, bekijk dan snel het aanbod van de delicatessewinkel Leckerick. Laat u verrassen door een samengestelde borrelplank of kies ervoor om deze zelf samen te stellen. Laat u verrassen door het ruime aanbod aan kazen, vlees, noten, zoetwaren en nog veel meer. Bestel op een werkdag voor 10:00 uur ’s ochtends en ontvang uw borrelplank al tussen 11:00 en 12:00 uur op dezelfde dag!

https://leckerick.nl/