Artikel Depot
Image default
Gezondheid

Zo gaat u ook met een glimlach naar de tandarts in Deventer

Even snel naar de tandarts in Deventer gaan, dat is voor niet iedereen ‘even’ gedaan. Er zijn veel mensen die veel angst ervaren als ze naar een tandarts moeten gaan. Gelukkig weet Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer wel raad hiermee. Deze tandarts werkt namelijk onder narcose. Dat houdt in dat u tijdens de behandelingen in slaap gebracht wordt en niets meekrijgt van wat de tandarts in Deventer aan uw gebit aan het sleutelen is. Na deze slaap is uw gebit weer helemaal mooi en schoon en heeft u geen stress of paniek ervaren. Klinkt dat niet als muziek in uw oren?

Onder narcose of onder een roesje

Bij lichte behandelingen is het niet handig om de hele tijd bij de tandarts onder narcose te liggen. Daarom biedt deze tandarts in Deventer de mogelijkheid bij controles en lichte behandeling om in een roesje te gaan. Dit houdt in dat u gewoon aanspreekbaar en bij bewustzijn bent, maar u ervaart dan geen angst of stress. Uw gevoelens zijn als het ware even onderdrukt waardoor u rustig in de stoel blijft zitten. Tandartspraktijk St. Jozef heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van mensen met tandartsangst. Daarom gaat u onder narcose zodat de tandarts niet meer zo eng is. U krijgt eerst een gesprek met de tandarts in Deventer voordat u onder narcose gaat. De tandarts besluit of het mogelijk is om u even in een roes te krijgen. U wordt naderhand weer wakker gemaakt en u zult dan nauwelijks bijverschijnselen ervaren. U mag dan zelf niet meer autorijden, dus het is belangrijk dat u door iemand wordt opgehaald.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden bij deze tandarts in Deventer zijn? En ziet u het wel zitten om bij deze tandarts onder narcose te gaan? Dan kunt u een afspraak maken en zij bespreken dan alle mogelijkheden met u. U vindt de contactgegevens op de website van de tandarts.