Artikel Depot
Image default
Gezondheid

Wat doet een private matchmaker?

Met een druk professioneel leven kan het vaak een hele opgave zijn om een geschikte levenspartner te vinden. Toch heb je er wel behoefte aan om iemand in je leven te hebben met wie je een mooie toekomst tegemoet kan gaan en met wie je lief en leed kan delen. Echter, vaak ontbreekt het je aan de tijd en soms moed om ernaar op zoek te gaan. Een private matchmaker helpt jou in de zoektocht naar die ene speciale persoon in jouw leven voor een duurzame en liefdevolle relatie.

De werkwijze van private matchmaker

Tijdens een uitgebreide intake, die bij jou thuis op bij ons op kantoor kan gebeuren, maken ze kennis met wie jij bent, wat jij doet en wat voor jou belangrijke aspecten zijn op relationeel gebied. Met die gegevens gaan ze vervolgens op zoek naar de man of vrouw die het best bij jouw profiel aansluit en waarmee een match op de lange termijn kan ontstaan. Het is uiteraard bij het voorstellen van die persoon nog altijd helemaal jouw keuze om wel of niet contact op te nemen en een eerste afspraak te regelen. Is de klik er niet of beantwoordt jouw match niet aan jouw verwachtingen, dan wordt een ander voorstel gedaan tot de finale klik er is en jij kan genieten van die nieuwe partner in jouw leven.

De voordelen van Private Matchmaker

Een private matchmaker gaat steeds voor aan aanpak op maat van jouw verwachtingen en dromen. Hiervoor hanteren ze enkele principes die ze bij ieder contact nastreven.

Discreet

Een discrete aanpak, daar staat een private matchmaker garant voor. Je kan het je vaak niet veroorloven dat jouw privégegevens ergens zo maar opduiken. Een matchmaker behandelt die dan ook met de grootste zorg met respect jouw privacy. De kandidaten krijgen nooit jouw gegevens maar jij wel die van de persoon die een match met je vormt.

Selectief

Private matchmaking streeft altijd naar mooie relaties op lange termijn. Om die reden is een private matchmaker selectief naar wie al dan niet in het bestand terechtkomt. Met een sterke nadruk op een bepaald segment kunnen ze ervoor zorgen dat de kwaliteit van de bemiddeling op hoog niveau staat en dat de kandidaten aan strenge selectiecriteria voldoen. Niet iedereen die zich aanbiedt komt in de database terecht.

Relaties met toekomst

Ze weten als geen ander dat je als werkende man of vrouw over weinig vrije tijd beschikt. En tijd is kostbaar. Ze willen je dan ook enkel de persoon voorstellen waarvan ze oprecht overtuigd zijn dat een mooie toekomst op lange termijn tot de mogelijkheden behoort. Je hebt namelijk geen tijd om tal van afspraken te regelen waar geen kans op slagen gegarandeerd is. Ben je niet overtuigd van een toekomst die ze aan je voorstelden, dan gaan ze verder voor jou op zoek. Onze missie is pas voltooid als jij jouw partner voor het leven hebt gevonden.

Een private matchmaker staat klaar om voor jou dat ultieme geluk te vinden zonder dat jij er de zoektocht moet voor aangaan. Op basis van jouw profiel zoeken en vinden ze de persoon van je dromen en kunnen jullie in alle discretie met elkaar kennis maken.