Artikel Depot
Image default
Auto's en Motoren

Roadtrip door het zuiden van Nederland

Limburg is een van de mooiste provincies in Nederland wanneer je kijkt naar cultuur en natuur. Om deze reden kun je het beste een roadtrip maken door de gehele provincie. Zo krijg je het meeste mee van de gehele provincie in een korte tijd in plaats van dat je maar één stad en omgeving ziet.

Auto huren Eindhoven

Als je toch al naar het zuiden rijdt kun je het beste de stad Eindhoven in de provincie Brabant nog meepakken. Dit is een moderne stad vol met cultuur en technologie. Het heet ook niet voor niets de ‘’lichtstad’’. Het beste advies is om met het openbaar vervoer richting Eindhoven te gaan en dan een auto te huren voor de rest van de rit. Wanneer je de gehele roadtrip met het openbaar vervoer gaat doen kun je nooit overal komen, met de auto gaat dit net iets makkelijker. Wanneer je online zoekt op ‘’ auto huren Eindhoven ’’ kom je genoeg bedrijven tegen die aan autoverhuur doen. Zo kun je voor een duurdere optie gaan als voor een lokale en daarbij iets voordeligere optie.

Route

Nadat je vertrokken bent vanuit Eindhoven kun je het beste doorrijden naar Roermond en vanuit daar naar Maastricht. Beide zijn grote steden met een mooi en sfeervol centrum. Ook zijn er in beide steden genoeg mogelijkheden tot shoppen en lekker eten. Vanuit Maastricht kan de reis het beste doorgaan naar het pittoreske dorpje Valkenburg met haar mergelgrotten. Daarna gaat de reis door naar het heuvelland zoals de dorpjes Epen, Slenaken en Vijlen. Hier krijg je de mogelijkheid om te wandelen door de groene heuvels en eens echt bourgondisch te genieten. De reis omhoog duurt bijna twee uur, wanneer je dit te lang duurt kun je er ook voor kiezen om op de heenweg naar Maastricht te gaan en op de terugweg Roermond mee te pakken.

https://autoverhuurdemulder.nl/auto-huren-eindhoven/