Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Onderzoek Corona

Er loopt nog altijd veel onderzoek tegen Corona. Het Coronavirus is namelijk niet geheel makkelijk te bestrijden. Dit komt doordat ook het virus zich ontwikkelt en nieuwe varianten van het Coronavirus op de wereld brengt. Voor deze nieuwe varianten worden dan weer nieuwe vaccinaties gemaakt die dan hopelijk tegen deze nieuwe variant is opgewassen. Echter is het ontwikkelen van zo’n vaccinatie geen eitje en weten onderzoekers niet of de vaccinatie ook 100% helpt om het virus Corona tegen te houden. Er zijn namelijk mensen die gevaccineerd zijn en toch Corona hebben gekregen. Het RIVM in Nederland houdt zich bezig met alle onderzoeken rondom de Corona pandemie.

Onderzoek Coronavirus SARS-CoV-2

Tijdens een onderzoek naar bepaalde vacinaties worden groepen met een en hetzelfde type vaccinatie onderzocht. Deze mensen worden gespecificeerd per leeftijdsgroep waarbij gekeken wordt naar de overeenkomsten en de afweer van deze groepen. Zo lopen er onderzoeken tegen de antistoffen van de mens die het lichaam aan maakt. Daarnaast is er onderzoek naar immuniteit, langetermijneffectiviteit, afweer en het geheugen van de afweer. Nu veel mensen in Nederland al gevaccineerd is/zijn kunnen onderzoekers ook meer mensen vragen om deel te nemen aan het onderzoek. Hoe meer mensen aan dit onderzoek mee doen hoe vertrouwbaarder de resultaten zullen zijn. Inmiddels krijgt iedereen al een uitnodiging voor een boostervaccinatie. Hier is het ook belangrijk dat we te weten komen hoe beschermd mensen zijn tegen het virus. Ook onderzoeken zijn hiervoor nodig.

Ivermectine Corona

Ivermectine is een bestaand medicijn waarvan sommige dokters of mensen van geloven dat dit zou helpen tegen het Coronavirus. Hier is echter geen bewijs of onderzoek naar gedaan die genoeg laat zien dat het werkt. Veel mensen hebben dit ook getest en gebruikt, maar de invermectine voor Corona hielp bij deze mensen niet. Net als bij mevrouw Janny van Doorn die al 77 jaar is, hielp het niet. Nu is ze wel 450 euro lichter. Ivermectine voor Corona helpt niet zeggen andere wetenschappers, omdat het geen medicijn is voor een virus. Invermectine is een medicijn dat helpt tegen wormen, schurft, rivierblindheid en hoofdluis. Het is dus een parasietenbestrijder en geen virusbestrijder. Invermectine voor Coronavirus is dus voor heel veel mensen en onderzoekers al uitgesloten als niet werkzaam.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/