Artikel Depot
Image default
Bedrijven

striae

Striae zijn een soort van littekens op je huid die ontstaan bij een te snelle groeiontwikkeling. Ze noemen ze ook wel eens striemen of stretch marks. Een bekend voorbeeld dat we hiervoor vaak gebruiken om het mensen uit te leggen zijn de strepen die op de buik van een zwangere vrouw ontstaan. Dit komt doordat de buik zo snel groeit dat de huid het niet bij kan houden om te rekken.  Ook door spierweefsel kunnen striae ontstaan.

striae behandeling

striae is erg moeilijk te behandelen. striae behandelen klinieken en salons door middel van een lasertherapie of tixel. Deze warme straling zorgt ervoor dat de striae nieuwe vezels en callogeen aan maakt waardoor de huid opnieuw wordt aangemaakt vanuit binnen en de oude huidcellen verdwijnen. Ook de rode en paars blauw achtige kleur wordt hierdoor verwijderd. Je ziet de strepen van de striae veel minder en het verdwijnt als het waren. Dit is wat je ook als striae behandeling wilt hebben. Alles van de striae moet zoveel mogelijk verdwijnen. Het stoort je en het is een doorn in het oog. De striae behandeling is niet pijnlijk, maar ook niet pijnloos. Je voelt namelijk kleine tintelingen of prikkels. De hoeveelheden aan striae behandelingen dat verschilt per persoon en de hoeveelheid striae die er te zien is. De meeste mensen hebben toch wel zeker drie tot vier behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Een striae behandeling laten vergoeden dat verschilt per verzekering. Kijk dus goed welke zorgverzekering je hebt en/of deze het vergoed of niet. Neem voor de zekerheid voor onduidelijkheden hierover contact.

striae behandeling ervaringen

De ervaringen van klanten/ cliënten zijn dat na een striae behandeling je inderdaad de striae minder ziet zitten. Na een aantal behandelingen is echt ook resultaat te zien, maar helemaal de striae weg krijgen is vaak niet het geval. Je blijft het altijd wel een beetje zien. De striae behandeling is pas echt effectief na meerdere behandelingen. De kans is dus groot dat er maar een beperkt resultaat te zien is. Of dit jou waard is om zoveel geld ervoor te betalen dat ligt helemaal aan jezelf.

https://www.syaskinclinic.nl/striae-behandeling/