Artikel Depot
Image default
Bedrijven

Lingerie

Ondergoed heb je als persoon elke dag nodig. Voor veel mensen is dit de normaalste zaak van tegenwoordig. Toch is het vroeger heel anders geweest in de ondergoed wereld van dames. Het ondergoed van dames bestond een lange tijd uit een wijde onderbroek. Deze onderbroek had een laag hangend kruis, zodat vrouwen makkelijker naar de wc konden. Ook bestonden er veel ondergoed van dames dat een open kruis had. Ook droegen mannen eerder ondergoed dan vrouwen. Vrouwen zijn namelijk begonnen met ondergoed voor dames te dragen in 1800, terwijl mannen dit al in 1600 deden.

Jaren 30

Voor de jaren 30 was het ondergoed van dames veel jeugdiger en jongens achtiger dan nu. Het ondergoed van dames bestond toen uit een BH die de borsten van de vrouw juist erg plat drukte. Dit vonden dames in die tijd mooi uit zien, omdat ze zo jonger leken. In de jaren 30 was het ondergoed van dames een enorme hit, omdat er nieuwe Bh’s de wereld in werden geroepen. De Bh’s waren nu juist zo ontworpen dat de borsten omhoog getrokken werden en uit elkaar stonden, zodat je net als de pin ups een agressieve kogelbuste had, zoals ze dit toen des tijds noemde.

Ondergoed dames

Tegenwoordig bestaat het ondergoed van dames uit een slip of een string met een BH die de borsten stevigheid biedt en comfortabel voelt. Ook is er meer mogelijkheid tot de keus van stijl. Je hebt lingerie voor onder T-shirts die vrij simpel zijn, maar je hebt ook lingerie die wat mooier en sierlijker zijn. Dit maakt een vrouw ook echt een vrouw. Onderkleding en nachtmode zijn nu ook helemaal in verschillende tinten, maten en designs te verkrijgen. Lingerie bestellen is tegenwoordig ook erg populair. Mensen weten hun maat en kijken online om vervolgens ondergoed voor dames te kopen. Wist je dat 80% niet eens de goede BH maat draagt onder de vrouwen.

https://web-wings.nl/