Artikel Depot
Image default
Industrie

Betonplaten bestaan in allerlei soorten en maten

De makkelijkste manier om een parkeerplaats, nieuwe oprit of andere soorten terreinverharding te realiseren is met behulp van betonplaten. Bij Van Ooijen Betonplaten verkopen ze speciale Stelconplaten. Deze duurzame platen zijn van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor het verharden van uw terrein. Daarnaast verkopen ze echter ook andere betonplaten die beter tot hun recht komen op de vloer binnen in uw bedrijf, of juist bedoeld zijn voor tijdelijk gebruik in de buitenlucht.

Van advies tot onderhoud

De experts van dit bedrijf ondersteunen u bij elke stap in het proces. Zij kennen hun producten goed en weten precies in welke soort situatie deze het beste kunnen worden ingezet. Naast platen verkopen ze ook betonblokken die kunnen worden gebruikt voor verticale constructies zoals (draag)muren, bloembakken en afscheidingen. Als u denkt dat betonplaten of -blokken uw leven makkelijker kunnen maken, dan kunt u altijd contact opnemen om advies te vragen. Aan de hand van uw plannen wordt de beste oplossing gevonden en een offerte opgesteld.

Er komt van alles bij kijken

Zo gauw u weet welke producten u het beste van dienst kunnen zijn, is het moeilijkste gedeelte van het proces voor u afgesloten, tenzij u zelf het vervoer en het plaatsen van de betonblokken of -platen wilt regelen. Van Ooijen Betonplaten heeft een speciaal ingerichte vrachtwagen die uw producten ophaalt bij een partner-leverancier bij u in de buurt en deze bij u aflevert. Ook bij het plaatsen kan ondersteuning geboden worden. Ten slotte krijgt u nog tips over het onderhoud van uw nieuwe vloer of muur.

Neem gerust contact met ons op

Op de website kunt u een formulier invullen dat een schatting maakt van de kosten voor uw project. U kunt altijd contact opnemen als u specifieke vragen heeft of een unieke offerte wilt laten opstellen. De kennis van deze experts is er om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing.