Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Kabeldetectie

Wilt u binnenkort gaan verbouwen en aan de slag gaan met een kabeldetector? Verdiep u dan goed in de specificaties. Er bestaan veel verschillende kabeldetectors, waardoor een keuze maken best lastig is. Weet u niet goed wat de verschillen zijn? Of bent u benieuwd welke er allemaal zijn? Lees dan verder en kom erachter!

 

Kabeldetectors zonder dieptemeting

De kabeldetector zonder dieptemeting is de simpelste van allemaal. Als u nog niet veel ervaring hebt, is het vaak het beste om met deze eenvoudige kabeldetector te beginnen en hiermee vertrouwd te raken. Het heeft geen zin om geld uit te geven aan iets wat u niet goed snapt of niet zult gebruiken.

 

Kabeldetectors met dieptemeting

Een kabeldetector met diepte meting laat exact zien waar, maar ook hoe diep de kabels of leidingen liggen. Zo kan je makkelijk schade door graafwerk vermijden. De diepte meting gaat tot wel 3 meter en met een sonde is het zelfs uit te breiden tot 6 meter. 

 

Kabeldetector met vier zoekstanden

Hoewel het nog een basismodel genoemd wordt, is deze kabelzoeker uitgerust met verschillende innovatieve functies. Zo is de kabeldetector voorzien van een PeakHold functie voor langere weergave van de maximale meter-uitslag en een AlarmZone-functie zodat u gewaarschuwd wordt als kabels en leidingen uitzonderlijk ondiep liggen. Hij beschikt ook over 4 zoekstanden, namelijk: power, radio, generator en AllScan. De power staat voor het lokaliseren van stroomvoerende kabels. De radio stand helpt bij het detecteren van kabels en metalen leidingen met aanwezige radiosignalen. De generator stand gebruikt u om kabels en leidingen nog makkelijker op te sporen samen met de SGA4/SGV4 Signaalgever. De AllScan helpt met het detecteren van alle aanwezige frequenties. 

 

Kabeldetector met dieptemeting en datalogging 

Wilt u naast het detecteren van kabels ook de meetgegevens kunnen opslaan en later willen inzien op bijvoorbeeld uw computer? Dan hebt u wellicht meer iets aan de wat geavanceerdere modellen kabeldetector. Deze kunnen bijvoorbeeld beschikken over een interne opslag en soms wordt zelfs de exacte GPS-locatie opgeslagen. 

 

Visser & Visser

Visser & Visser is een bedrijf waar u allerlei kabeldetectors kunt bestellen. U kunt hier gemakkelijk online materiaal bestellen. U plaatst uw producten in uw virtuele winkelmandje en reken deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Het team gaat vervolgens aan de slag om uw producten zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen!

 

https://www.visserenvisser.nl/