Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Ledverlichting kopen? Kies voor led panelen!

Ben je op zoek naar mooie ledverlichting die de hele ruimte goed verlicht? Dan zijn led panelen een goede keus. Deze lampen geven erg veel licht en ze worden dan ook veel gebruikt. Ze zijn ideaal voor in allerlei ruimtes, zoals kantoorruimtes, bibliotheken, kantines en sportzalen. Maar ook thuis kan je ze goed gebruiken om een kamer goed te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of de keuken. Meer weten over led panelen? Lees dan verder!

 

Led panelen

Led panelen zijn één van de meest multifunctionele lampen die er zijn. Ze kunnen in veel ruimtes en op veel manieren worden gebruikt en ze hebben erg veel voordelen. Ze gebruiken bijvoorbeeld maar weinig stroom, wat goed is voor het milieu en wat jou veel geld scheelt. Daarnaast zijn led panelen er duurzaam omdat ze je voor wel 50.000 uur kunnen voorzien van licht. Dit is veel langer dan bijvoorbeeld gloei- en halogeenlampen, die maar 2000 uur licht geven. Dat ze zo lang meegaan zorgt ervoor dat je ze bijna nooit hoeft te vervangen, wat ook weer goed is voor je portemonnee!

 

Verschillende kleuren licht

Led panelen zijn erg veelzijdig. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende kleuren licht! Zo heb je de keuze uit licht in de kleuren warm wit (3000K), helderwit (4000K) en koud wit licht (6000K). Weet je niet welke kleur je het beste kan kiezen? Warm wit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in huizen en restaurants, omdat dit een meer sfeervolle kleur licht is. Dit komt door de warme tint van het licht. Helderwit licht wordt juist meer gebruikt in kantoorpanden omdat deze kleur je helpt met concentreren en ervoor zorgt dat je alert blijft. Dan heb je nog koud wit licht, wat er juist voor zorgt dat alle details in een ruimte goed te zien zijn. Dit is ideaal voor in loodsen, werkplaatsen en garages waar veel gesleuteld wordt. Een led paneel met deze kleur licht wordt ook wel een daglicht paneel genoemd, omdat deze kleur het meeste lijkt op echt daglicht!


Wil je led panelen kopen? Er zijn verschillende webshops die led panelen en andere soorten ledverlichting verkopen. Zo kan je makkelijk verschillende lampen met elkaar vergelijken. Er zal vast een type ledlamp voor je tussen zitten!

https://www.ledlichtstunter.nl/