Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Zo krijg jij op een vegan wijze eiwitten binnen!

Eiwitten zijn een belangrijke stof voor jouw lichaam. Je hebt ze bijvoorbeeld nodig als jij houdt van sporten, want ze helpen bij de ontwikkeling van lichaamsweefsel. Eiwitten zijn essentieel in de ontwikkeling van jouw cellen, spieren en botten. Maar, als jij via een vegan levensstijl leeft, kan het best lastig zijn om eiwitten binnen te krijgen. Gelukkig heeft Superfoodies het perfecte middel voor jou: vegan eiwit poeder

Vegan eiwit poeder

Voor niet-veganisten is het makkelijk om eiwitten binnen te krijgen, omdat deze aanwezig zijn in vlees, eieren en zuivel. Maar, deze dingen mogen veganisten allemaal niet eten. De opties voor eiwitten worden dus eigenlijk beperkt tot plantaardige bronnen, zoals peulvruchten, noten en zaden. Je lichaam kan deze stoffen echter moeilijker verteren, dus deze zijn ook niet altijd optimaal. Aangezien het wel belangrijk is om eiwitten binnen te krijgen, heeft Superfoodies vegan eiwit poeder ontwikkeld. Dit kan je op veel verschillende manier tot je toe nemen, waardoor het voor iedereen geschikt is. 

Voordelen van vegan eiwit poeder

Steeds meer mensen maken de keuze voor een veganistische levenswijze. Iedereen heeft een andere reden om deze keuze te maken, maar de meest voorkomende redenen hebben vaak te maken met het welzijn van diegene zelf, het milieu of natuurlijk van dieren. Jouw lichaam heeft dus eiwitten nodig, maar niet elke manier om deze binnen te krijgen is goed voor de rest van de wereld. Zo zijn er nog meer voordelen op te noemen van vegan eiwit poeder ten opzichte van normale eiwitten:

  • Normale eiwitten kunnen vaak zwaar op de maag vallen, en zijn dus lastig te verteren. Dit is met plantaardige eiwitten niet het geval.

  • Plantaardige eiwitten bevat meer vezels, en minder vet. Ze zijn dus een stuk gezonder. 

  • Plantaardige eiwitten verlagen het risico op ziektes, zoals diabetes type 2, obesitas, kanker en verschillende hartziektes. 

  • Normale eiwitten bevatten meer cholesterol dan plantaardige eiwitten

Superfoodies

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van het vegan eiwit poeder van Superfoodies, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Deze website heeft een rijk aanbod in verschillende soorten vegan eiwit poeders, en over al deze producten veel informatie. Heb jij toch nog vragen? Dan is het mogelijk om via de website contact op te nemen met de specialisten van Superfoodies. Zij beantwoorden al je vragen graag!

 

https://superfoodies.nl/