Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Ook een gezond plat dak heeft onderhoud nodig

Over een plat dak dat gezond is hoef je je geen zorgen te maken. Maar betekent dit dat je aan een gezond dak niets hoeft te doen? Integendeel. Het is absoluut aan te raden om een plat dak waar geen problemen mee zijn wel regelmatig bij te houden. Het is voor de meeste mensen niet te doen om met enige regelmaat zelf op het dak van de woning te klimmen. Deze taak kun je dan ook het beste uitbesteden aan een dakdekkersbedrijf.

Het dakdekkersbedrijf De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn kan je hiervoor inhuren. Het ervaren team pleegt het beste dakonderhoud. Met meer dan 35 jaar ervaring weet het team van De Dakmakers precies waar het tijdens het dakonderhoud allemaal op moet letten. Want in de vele jaren dat het bedrijf De Dakmakers al meedraait zijn alle situaties en dakproblemen de revue wel gepasseerd.

Gedegen en secuur dakonderhoud

De Dakmakers houden zich aan hun afspraken en rijden op de afgesproken tijd voor. Ze kunnen niet wachten om het dak op te gaan, want daken beklimmen is niet alleen hun werk maar ook hun hobby. Natuurlijk maken ze eerst even kennis en spreken ze wat zaken door voordat ze aan de slag gaan.

Het gehele dak wordt aan een secure inspectie onderworpen. De dakbedekking wordt uiterst zorgvuldig bekeken, hierbij wordt gelet op eventuele scheurtjes of barstjes. De opstaande randen langs een schoorsteen, afvoer en dakgoten worden gecheckt op kieren of beschadigingen. Als het gehele dak tot in de puntjes is geïnspecteerd wordt het dak schoongemaakt. Losse bladeren, mos en takjes worden van het dak en uit de afvoer en dakgoten verwijderd. Waar nodig worden kleine reparaties aan het dak uitgevoerd. Aan het einde wordt in een rapport beschreven hoe het met de gezondheid van het dak gesteld is. Aan de hand daarvan wordt door De Dakmakers, samen met de klant, een periodiek onderhoudsplan opgesteld. 

Dakreparaties met een snelle 24 uurs service

Naast dakonderhoud zijn De Dakmakers ook in te schakelen voor dakreparaties. Er wordt zelfs een 24/7 service aangeboden, wat inhoudt dat ze iedere dag en nacht klaarstaan om een spoedreparatie uit te komen voeren. Of je nu een snelle dakreparatie in Leiden, Rotterdam, Gouda of Amsterdam nodig hebt, De Dakmakers zijn snel ter plekke.

https://www.dakmakers.nl/