Artikel Depot
Image default
Winkelen

Unicorn sloffen maken je kind helemaal blij

Lekker nog even televisie kijken voor het slapen gaan met behaaglijke unicorn sloffen. Of voorgelezen worden door mama of papa, terwijl je je voeten warm houdt met eenhoornpantoffels. Deze dieren sloffen zorgen dankzij hun zachte binnenkant voor veel comfort. Daarnaast zien ze er schattig uit met hun bovenwerk in wit of een pastelkleur en details van regenboogkleuren. Vind jij ze ook zo leuk? Maak je kind én jezelf dan blij met een mooi paar!

Verschillende modellen eenhoorn sloffen

Bij kinderen zijn vooral de sloffen met een 3D-eenhoornhoofd populair. Wij hebben ze in verschillende maten. Ga je voor sloffen met een gesloten achterkant, dan zitten ze stevig aan je voet. Kies je voor een instapmodel met een open achterkant, dan kan je ze snel aandoen. Meestal hebben de sloffen een antislipzooltje dat beschermt tegen uitglijden. Wil je dat je kind een goede grip heeft? Ga dan voor instap sloffen met stevige zolen van rubber.

Hoe draag je je unicorn pantoffels?

De eenhoorn is een mythisch dier, dat al eeuwenlang in verhalen en sprookjes voorkomt. De eenhoorn ziet er op Europese afbeeldingen vaak uit als een paard met een hoorn met een spiraalvormige groef op het hoofd. Is jouw dochter dol op verhaaltjes of filmpjes over eenhoorns, verwen haar dan niet alleen met unicorn sloffen, maar ook met een unicorn jurk of onesie. Een onesie is in combinatie met sloffen ideaal voor een rustige zondagochtend of om ’s avonds op de bank te loungen.

Unicorn sloffen kopen bij Sloffen24

Sloffen24 biedt als specialist in sloffen meer dan 1.000 artikelen en heeft een assortiment dat altijd up-to-date is. Aangezien wij sloffen hebben van meer dan twintig leveranciers, vind je altijd een paar dat voldoet aan je wensen. Ga jij voor unicorn sloffen of andere grappige sloffen, zoals flamingo sloffen of rendier sloffen? Met onze pantoffels heb je niet alleen warme voeten, maar ook een vrolijk humeur!

https://sloffen24.nl/