Artikel Depot
Image default
Winkelen

Een stempel laten maken en kaartjes bestellen om op te stempelen

Als je ervoor kiest een stempel te laten maken bij StudioStempel.com, kun je er dingen bij bestellen. Een stempelkussen, maar er zijn meer dingen die je in combinatie met stempels kunt gebruiken. Dit heeft er vooral mee te maken waarop je wilt stempelen. Als dit papier is, kun je hier wat voor aanschaffen bij deze webwinkel voor het laten maken van stempels. Hierover lees je meer in de komende alinea’s. De stempels van deze webshop kunnen in ieder geval op verschillende materialen gestempeld worden. De ondergrond kan papier zijn, maar ook glas of stof bijvoorbeeld.

Visitekaartjes

Wil je een stempel laten maken voor op je visitekaartje? Dit kan erg handig zijn als je meerdere visitekaartjes wilt maken met dezelfde opdruk. Waarschijnlijk zul je je naam hierop zetten, met enkele andere gegevens, en eventueel een logo. Een logo op een visitekaartje zetten kost misschien wat moeite, maar met een stempel is het gemakkelijk. Dit is vooral zo omdat het ontwerp voor jou gemaakt kan worden. Dit hoef je dus niet eens zelf te doen. StudioStempel.com heeft lege visitekaartjes, waar je de stempel gemakkelijk op kunt zetten.

Andere kaartjes

Heb je een stempel laten maken en zoek je een andere papieren ondergrond dan een visitekaartje? Deze webwinkel heeft ook andere kaartjes die je zou kunnen gebruiken. Dit zijn de zogenoemde kraft kaartjes, die er in verschillende vormen zijn. Deze kaartjes zijn gemaakt van stevig papier, maar ze kosten erg weinig. Altijd handig om erbij te nemen als je een stempel koopt.

Bestel tape en stickers

Voor kinderen, maar ook voor volwassenen, is het leuk om tape en stickers in combinatie met de stempels te gebruiken. Deze kun je ook kopen bij deze webshop waar je stempels kunt laten maken. Deze producten hebben verschillende prints. De kans is groot dat je iets vindt wat bij jouw stempel past.