Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Jouw woning makkelijk gevonden door een mooi naambord bij de voordeur

Het hebben van een naambord bij de voordeur is erg handig. Buiten het feit dat een naambordje gewoon erg leuk staat en het de woning helemaal afmaakt, is jouw woning ook nog eens goed vindbaar. En goed vindbaar zijn, dat is voor de postbode en de pakketbezorger toch wel erg handig. En mocht er onverhoopt iets ergs gebeuren met één van de gezinsleden dan is het toch wel heel fijn dat de hulpdiensten jouw woning ook in één oogopslag kunnen vinden.

Aluminium naambordjes: sterk, goed geprijsd en veelzijdig

De Naambordenspecialist heeft ontzettend veel naambordjes in de verkoop. Naamborden van verschillende materialen, soorten, kleuren, vormen en prijzen, wij hebben ze allemaal in huis. Leuke soort bordjes die we hier nu even extra uitlichten zijn de aluminium naambordjes. Het leuke van deze bordjes is dat je er alle kanten mee op kan. Datzelfde geldt voor de prijs. Je kan een basic bordje bestellen tegen een leuke prijs of een aluminium naambord met alles erop en eraan waar je iets meer voor betaald. Overigens zijn alle naamborden die wij verkopen heel gunstig en vooral scherp geprijsd. En naast een scherpe prijs bieden wij ook uitstekende kwaliteit.

Even terug naar de aluminium naambordjes. Aluminium is een materiaal dat niet gevoelig is voor roest. Daarom gaan deze naambordjes erg lang mee. Ook flinke regenbuien zullen jouw bordje niet verwoesten. Dit type bordje komt met veel keuzemogelijkheden. Zo kan je uit meerdere kleuren kiezen voor de achterkant van het bord. Ook zijn er meerdere opties qua kleur van de tekst. Ook hebben we een serie aluminium naamborden met een emaille look en airbrushed aluminium naamborden met mooie afbeeldingen.  

Leisteen, een zeer charmante steensoort

Een ander naambord dat we even uit willen lichten is het naambord van leisteen. Waar het aluminium naambord een absolute moderne look heeft, heeft het naambord van leisteen een zeer natuurlijke look. De grillige structuur van de donkergrijze, bijna zwarte, leisteen geeft een unieke look. Leisteen is dan ook een bijzonder charmante steensoort. Een leistenen naambord staat prachtig bij zowel een moderne als bij een ouderwetse woning.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/