Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Een verreiker huren doe je bij 123 Machineverhuur

Bent u op zoek naar een verreiker voor verschillende werkzaamheden in bijvoorbeeld de bouw? Dan ben je bij 123 Machine verhuur aan het juiste adres. Zij bieden verschillende machines aan, waaronder verreikers die uw klus een stuk makkelijker maken. U kunt eenvoudig een verreiker huren met een bereik van een X aantal meter. Het is dan ook belangrijk dat u van tevoren goed weet welke lengte u precies nodig heeft bij uw werkzaamheden. Zo kunt u gericht gaan zoeken naar de beste en meest geschikte verreiker voor uw klus. In deze blog leest u meer over verschillende verreikers in het aanbod van 123 Machineverhuur!

Bobcat verreiker type 358 / 3060

Om u op uw drukke werkdag alles aan te kunnen, moet u op uw machine kunnen vertrouwen. De nieuwe TL358+ en TL30.60 kan ladingen tot 2.5 ton heffen en deze afzetten op een maximale hoogte van 5.80 meter. Het panoramische cabine-ontwerp zorgt voor maximaal zicht rondom de machine. Waardoor u veilig en comfortabel kan werken. Met een draaicirkel van 3717 mm en een hoogte van 2.29 meter is deze machine erg geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is. Denk hierbij aan boerenbedrijven, bouwplaatsen of wanneer u voertuigen moet laden of lossen.

Manitou verreiker type MHT 860

Een machine uit het topsegment van het aanbod verreikers: dat is wat deze Manitou MHT 860 is. Voorzien van een telescopisch uitschuifbare arm kan een maximale hefhoogte van 8.10 meter worden gehaald. Tot deze hoogte tilt deze machine een maximale last van 6.0 ton. Als machinist kunt u deze machine comfortabel besturen. De cabine waarin u zich bevind is voorzien van airco en radio. Deze cabine heeft rondom glazen ramen waardoor u in alle situaties goed zicht op uw lading heeft.

Roterende verreiker 5T 21 mtr

Uniek in het aanbod van verreikers is deze 5 tons roterende verreiker. Deze verreiker is heel erg geschikt wanneer er gewerkt moet worden in een relatief ‘kleine’ ruimte. Vrachten tot 5 ton kunnen afgezet worden op een hoogte van maximaal 20.9 meter. Het bereik van deze machine is 17.9 meter. Doordat de bovenbouw 360 graden kan draaien kunt u zowel voor als naast de verreiker werken. Om tijdens deze werkzaamheden voor optimale stabiliteit te zorgen is deze machine uitgerust met 2 sets stempelpoten.

 

https://www.123machineverhuur.nl/