Artikel Depot
Image default
Winkelen

Ga voor een duurzaam telefoonhoesje van deze specialist

Als je op zoek bent naar een nieuw telefoonhoesje, denk dan ook eens aan een duurzaam exemplaar. Je zult merken dat je hierbij profiteert van vele voordelen. Zo kies je niet alleen voor een milieubewustere oplossing, maar geniet je ook van stevige en kwalitatief hoogwaardige bescherming en een hoesje dat lang meegaat. Hoe fijn is dat? Mocht je keuze uitgaan naar een duurzame variant, dan ben je bij Casey op de juiste plek. Dit jonge bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame en veganistische telefoonhoesjes en staat erom bekend om out of the box te denken. Wat je je daarbij precies kunt voorstellen? Lees verder en kom erachter!

Creatieve manieren om jouw telefoonhoesje bij je te dragen

Een telefoonhoesje hoef je tegenwoordig niet meer per se op de bekende manier te gebruiken. Tenminste, niet als het aan Casey ligt. Zij ontwierpen telefoonhoesjes die op verschillende manieren toepasbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een duurzaam telefoonhoesje dat je combineert met een telefoonketting, waardoor je je telefoon als een tas kunt dragen. In plaats van een ketting kun je ook voor een stoffen band kiezen. Of wat dacht je van een telefoonhoesje met ruimte voor je pasjes? Je telefoon verandert op deze manier als het ware in een portemonnee. Hip én multifunctioneel!

Bekijk ook de veganistische exemplaren

Wist je dat je bij deze specialist ook voor een veganistisch telefoonhoesje kunt gaan? Deze hoesjes zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld premium microfiber materiaal: een materiaal dat voelt en eruitziet als leer, maar 100% veganistisch is en dus geen echt leer is. Ook dit valt onder de categorie ‘duurzaam telefoonhoesje’, want het gaat erg lang mee en slijt niet snel. Bekijk online het aanbod eens en ontdek welk soort hoesje het best bij jou past.

Bestel in een paar stappen

Je bestelt een duurzaam telefoonhoesje heel eenvoudig bij deze specialist. Kies je exemplaar en voeg deze toe aan het winkelmandje, vul je gegevens in en je kiest de gewenste betaalmethode. Je ontvangt jouw telefoonhoesje vervolgens snel in huis. Makkelijker kan bijna niet!

https://www.caseyamsterdam.com/nl/