Artikel Depot
Image default
Winkelen

Paraplu laten bedrukken voor jouw outfit

We hebben een hele fijne afsluiting van de maand maart gehad. Warm weer, veel zon en veel pret. Helaas is dat in ons kikkerlandje geen garantie voor een lange tijd zonder regen. Het weer kan zomaar omslaan. Dan wil je natuurlijk goed beschermd zijn tegen verschillende weertypen. Een paraplu is natuurlijk in de meeste gevallen de oplossing. Alleen is het zo jammer dat die paraplu afbreuk doet aan je perfecte outfit. Je weet wel, die outfit waar je weken over hebt gedaan om samen te stellen. Niet getreurd, er zijn tegenwoordig zoveel opties en paraplu én je hebt bovendien een paraplu snel in huis. Dus jouw outfit zal niet langer lijden onder de regen!

Eerste de outfit, dan de paraplu

Allereerst bepaal je wat jouw outfit wordt. Zonder outfit kun je natuurlijk ook geen bijpassende paraplu aanschaffen. Als je eenmaal de juiste outfit hebt gevonden, kun je de kleur van je paraplu daarop aanpassen. Tegenwoordig is een paraplu met een prent heel erg in. Stel je hebt een heel leuk jurkje gevonden met een bloemenprent. Dan kun je ervoor kiezen om een paraplu aan te schaffen met een zelfde soort prent. Sterker nog, je kan zelfs een paraplu laten bedrukken met de exacte prent van de jurk. 

De procedure voor het bedrukken van een paraplu

Ik laat mijn paraplu bedrukken bij Plushop. Dit is een webshop met allerlei soorten paraplus’. Het belangrijkste is dat je zelf precies weet wat je op de paraplu bedrukt wilt hebben. Een duidelijke omschrijving is dan ook belangrijk. Het is eigenlijk het beste om een foto mee te sturen. Laat ook duidelijk weten hoe groot de bedrukking moet zijn. Moet dat bijvoorbeeld op één segment van de paraplu, op meerdere segmenten of op de hele paraplu. Als je eenmaal de perfecte outfit hebt, met de geschikte paraplu, kan jij iedereen jouw perfecte look showen. Geen weertype kan jouw er nog van weerhouden om er perfect bij te lopen.