Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

3 tips Garderobe verhuizen

Verhuizen doe je maar een paar keer in je leven, tenzij je een verhuizer bent. Wij begrijpen als geen ander hoe het is om te verhuizen en wat hierbij komt kijken. Veel stressvolle situaties en frustratie kun je voorkomen door je op juiste manier voor te bereiden. Om je alvast een beetje in de goede richting te helpen, hebben we hieronder een aantal tips voor je. Lees de tips eens goed door, dit zal je helpen je verhuizing soepel te laten verlopen.

 

1 Garderobe verhuizen

Je kunt ervoor kiezen je kleding uit de kasten te halen, deze op te vouwen en in verhuisdozen te doen. Dit is een hoop werk en je kleding zal kreuken of beschadigen. Om je kleding zonder scheuren en kreukels te verhuizen maak je gebruik van  Garderobeboxen, hier hang je gemakkelijk je kleding in op. De dozen zijn voorzien van een stang maar je makkelijk je kledinghaak aan ophangt. Door de dozen dicht te tapen is je garderobe goed beschermt tegen vallen en stoten.

 

2 Boekendozen voor je boeken

Naast speciale garderobeboxen zijn er ook dozen die geschikt zijn op je boeken in te verhuizen. De dozen zijn kleiner van stuk waardoor je de dozen niet te zwaar maakt. Gemaakt van dubbelgolf karton en extra sterk. Boekendozen zijn de perfecte oplossing voor het verhuizen van je boekenverzameling. 

 

3 Bestel je dozen op tijd

Bestel je verhuisdozen op tijd. Het kan voorkomen dat een zending vertraagd of de leverancier rekent een langere verzendtijd. Het is dus van belang dat je op tijd begint met het inventariseren van het aantal dozen dat je nodig hebt voor je verhuizing. Begin dus met het tijdig bestellen van dozen. Kom je te kort? Dan heb je voldoende tijd om nog extra dozen bij te bestellen.

 

https://verhuisdozen.store/