Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Appendages, onmisbaar voor installatietechniek!

ppendage is het een component welke een machine of leidingsysteem compleet kan maken. Over het algemeen zijn afsluiters en appendages dus componenten in een leiding welke de doorstroming van gas of vloeistofstromen beïnvloeden. Het is mogelijk om aan de hand van een appendages het leidingsysteem aan te passen zodat het perfect bij uw wensen past. Als een machine is versleten of u wilt een nieuwe machine of leiding aanschaffen, dan kan de oplossing een appendages zijn. Het is hierbij wel van belang dan de appendages van goede kwaliteit is. De aankoop van een appendages is namelijk een weloverwogen beslissing en is niet iets wat u dagelijks doet. Een partij die een breed assortiment aan appendages heeft, is de partij Ebora.

De toepassing van Appendages

Veel pijpleidingen worden meestal uit ijzer gebouwd en het materiaal kan niet zo gemakkelijk worden vervangen en moet daarom worden beschermd door aanhangsels zoals de drukontlastingskleppen, luchtvergrendelingsfittingen, fitting fittingen, waterregelkleppen, waterafsluitingen, gas. De aanhangsels voor pijpleidingen worden ook gebruikt om de pijpleidingen te beschermen tegen corrosieschade, erosie en de schade veroorzaakt door bevriezing, burst-buisbarsting en ook om de veel vereiste smering te bieden. Aangezien een pijpleiding een zichtbaar is en het doordringbare object, moeten de aanhangsels zeer bestendig en veilig zijn. 

Het assortiment van Ebora

Een appendages heeft verschillende hoofdfuncties; het beveiligen van de installatie tegen overdrukken,  het regelen van de parametets, het medium bekijken of zuiveren en het afsluiten van de vloeistof in een leiding. Er zijn dus veel verschillende soorten appendages verkrijgbaar bij de partij Ebora. De meeste appendages worden dan ook gebruikt in de machine- en installatiebouw, scheepsbouw, in de chemie, energievoorziening, hydrotechniek, kerncentrale en waterbehandeling. Ebora heeft jarenlang ervaring en zijn de experts in appendages, mede hierdoor zijn ze van  hoogwaardige kwaliteit, en gaan ze jaren mee. Heeft u meer producten nodig voor uw machines of leidingen? Neem dan eens een kijkje op de website van Ebora, hier zijn verschillende appendages te vinden, maar ze hebben nog meer in het assortiment.

https://ebora.nl/