Artikel Depot
Image default
Bedrijven

De mooiste keramische vloeren bestel je via Ceramica Vloeren

Steeds meer mensen kiezen ervoor om keramische vloeren te bestellen via Ceramica Vloeren. En dat is natuurlijk met een reden. Er zijn immers vele extra voordelen die perfect samen gaan met de installatie van keramische vloertegels. Kies je voor geglazuurde keramische vloertegels, dan is er altijd een beschermende laag op de tegel aangebracht. Hierdoor wordt het ondoordringbaar voor water en vlekken. Daarnaast zijn de tegels ook bestand tegen hoge luchtvochtigheid, wat ze erg geschikt maat voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet.

 

Een keramische tegel gaat erg lang mee

Wist je dat een keramische tegel erg moeilijk is om te kunnen breken? Nadat de tegels op een correcte manier in je woning zijn gelegd, kunnen ze 10-20 jaar meegaan. Het is natuurlijk wel van groot belang dat je de tegels goed blijft onderhouden. Als een enkele tegel echter barst door een zware impact, is deze eenvoudig te vervangen. Het onderhouden van de tegels is erg eenvoudig. Vuil, vlekken en vloeistoffen zijn makkelijk weg te vegen en met vegen en stofzuigen kun je het oppervlak makkelijk reinigen.

 

Allergieën zijn verleden tijd dankzij een keramische tegel

Een vloer van hout kan er erg sfeervol uitzien, maar zorgt er echter ook voor dat er sneller allergieën kunnen ontstaan. Door bijvoorbeeld te kiezen voor vloertegels 60×60, voorkom je dat vuil, stof, dierenhaar of pollen aan kunnen worden getrokken. Dit helpt vervolgens weer de lucht vrij te houden van irriterende stoffen. Let er wel op dat het materiaal koud aan kan voelen, dus overweeg om tapijten neer te leggen of om vloerverwarming te installeren. Overtuigd van alle voordelen? Dan wordt het tijd om vandaag nog de fraaie tegels te bestellen via Ceramica Vloeren.