Artikel Depot
Image default
Dienstverlening

Een slimme combinatie van sociale media kanalen geeft vaak het meeste effect

Meetbaar en zichtbaar resultaat met behulp van sociale media, dat is wat Your Business Online ook voor jouw bedrijf kan regelen. Ervaring leert dat een slimme mix van verschillende kanalen vaak het meeste effect heeft. Zowel op de korte, als de middellange en lange termijn. Zo kun je samenwerkingsverbanden in de branche beter benutten door je open en transparant te presenteren in LinkedIn. Nieuwe zakelijke relaties geven je bedrijf een boost en leiden vrijwel altijd tot nieuwe klantengroepen / klanten. Een sale en prijsvraag komen goed tot hun recht op Instagram en Facebook. Slimme Instagram en Facebook marketing wordt dat genoemd. Your Business Online weet precies wat er online speelt en weet of je beter kunt adverteren op Instagram of op Facebook. Deze twee media worden door vrijwel alle gebruikers een aantal keer per dag gecheckt, dus jouw actie zullen ze niet missen. Twitter is voor veel bedrijven hét kanaal om rechtstreeks met de klant te communiceren. Een klantenservice zonder Twitter is dan ook niet meer van deze tijd.

Sociale mediastrategie

Dit is natuurlijk een algemeen verhaal. Vanuit deze basis kan het Your Business Online-team een 100% op jouw zaak toegesneden sociale mediastrategie uitstippelen. Hoe die eruit komt te zien, hangt onder meer af van:

  • de producten en / of diensten die je aanbiedt;
  • de concrete doelen die je wilt bereiken (meer omzet, een grotere en meer gevarieerde klantenkring, hogere verkoopcijfers, betere zichtbaarheid online?);
  • je doelgroep (wie zijn het, waar en hoe shoppen ze, waar hebben ze behoefte aan?);
  • de marktmogelijkheden (is er al veel vraag of moet je die zien te creëren?).
  • Wat wel en niet werkt op online platformen daar weet Your Business Online alles van.

Er zijn samenwerkingsverbanden met de Nederlandse of Europese hoofdvestigingen van Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube. Firma’s uit verschillende branches maken inmiddels gebruik van de Your Business Online-diensten. We noemen een makelaar, woonwinkel, cadeaushop, chip-tuning specialist, producent van beautyartikelen en een autodealer.

Neem contact op

Ben jij nieuwsgierig naar hetgeen Your Business Online jou te bieden heeft? Je kunt contact opnemen via social media. Gewoon een mail sturen of even bellen, kan natuurlijk ook. 

https://yourbusinessonline.nl/