Artikel Depot
Image default
Beauty en verzorging

Een unieke kapper uit Utrecht

Als je op zoek bent naar een goede kapper in Utrecht, zit je helemaal goed bij Schiffer Haarbeleving. Hier werken vakkundige kappers die ervoor zorgen dat jij vol vertrouwen deze kapperszaak verlaat. Maar dit is natuurlijk niet wat deze kapper zo uniek maakt. Het unieke aan deze salon is namelijk dat je hier ook terechtkunt voor wellness- en beautybehandelingen. Deze zaak denkt niet alleen aan je haar, maar ook om de ultieme beleving wanneer je een bezoek brengt aan deze kapperszaak. Al bij binnenkomst zorgen ze hier voor een ultiem wellnessgevoel. Zij noemen dit de haarbeleving die wordt gecreƫerd door inzet, passie en bekwaamheid van de medewerkers. Op deze manier zorgen zij er al jaren voor dat elke klant met een tevreden gezicht hun kapperszaak uitloopt.

Een echte beleving bij deze kapperszaak

Deze kapper in Utrecht is niet alleen goed in het knippen van je haar. Je krijgt hier de complete beleving. Dit doen zij aan de hand van een aantal factoren. Zo draaien zij muziek: een uitgebalanceerde mix van verschillende muzieksoorten. Hierbij kun je denken aan jazz, blues of klassieke muziek. Maar ook volwassen pop en mooie wereldmuziek wordt afgespeeld in deze kapperszaak. Ook geniet je bij deze kapper op verschillende momenten van muziek dat live wordt gespeeld. Er staat namelijk een piano in het midden van de zaak. Dit draagt allemaal bij aan het ultieme concept dat deze kapper in Utrecht hanteert.

Ga naar deze kapper en laat je verwennen

Ben je op zoek naar een geweldige kapper zonder afspraak in Utrecht? Dan zit je helemaal goed bij Schiffer Haarbeleving. Hier krijg je niet alleen een goede kappersbeurt, maar veel meer. Je geniet hier ook van verschillende wellnessarangementen en bijvoorbeeld live muziek. Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet langer en breng een bezoekje aan deze fantastische kapper.