Artikel Depot
Image default
Vervoer en transport

Snelle en krachtigste elektrische steprit

De versnelling

De Mosquito heeft een gemiddelde en vloeiende versnellingscurve, die 15 bereikt km/u in 5,1 seconden.

Behalve de 10 pond zwaardere EMOVE Touring, die in 3,9 seconden 25 km/u haalt, en de dual-motor Unagi, die hem in 4,4 seconden haalt, is dit sneller dan al zijn concurrenten.

Het motorvermogen wordt geleidelijk verhoogd, wat ideaal is voor rijders die nog niet bekend zijn met elektrische scooters.

Topsnelheid

Dit is waar de scooter echt uitblinkt. De Mosquito heeft de hoogste pieksnelheid in de ultradraagbare klasse van elektrische scooters, met een snelheid van 28 km/u. Geen enkele andere scooter komt in de buurt in termen van pieksnelheid versus gewicht. Ben je op zoek naar een 120 – 150 kg e-step? Dan kun je het beste kiezen voor een model wat hier 100% voor gemaakt is om de top snelheid van de step niet te beperken.

Hier concurreert de Fluid Mosquito met scooters van vergelijkbaar gewicht en vergelijkbare prestaties.

Met een topsnelheid van 27 km/u, de Mosquito is sneller dan bepaalde elektrische scooters met twee motoren, zoals de Mercane Wide wheel Pro. Bovendien presteert hij beter dan de Kaaba Mantis 8, die een vermogen van 1000 watt heeft.

Hill Climb

We houden van een goede berggeit, en de Mosquito is een natuurlijke bergbeklimmer. Ongeacht het gewicht van de berijder is de vermogen-gewichtsverhouding goed voor het beklimmen van heuvels.

Het presteert beter dan lokale favorieten zoals de Xiaomi m365 en de Segway Ninebot Max. De tweemotorige Unagi biedt in dit opzicht echter stevige concurrentie.

De Mosquito reed gemiddeld 9 km/u bij het beklimmen van onze 200 voet, 10% hellingsproef in 14,5 seconden, wat redelijk goed is gezien zijn gewicht.

Bereik

Het vinden van een scooter met een hoog bereik per pond was niet eenvoudig. Wij geven de voorkeur aan de Fluid Mosquito omdat deze ons bereik geeft zonder dat we op andere fronten teveel concessies hoeven te doen.

De Mosquito is een unieke snelle, ultradraagbare langeafstandsscooter. De scooter heeft een verbazingwekkende actieradius van 27 mijl op een enkele lading, dankzij een batterij met een capaciteit van 460 Wh die in 5 uur wordt opgeladen.

Meer afrekenen Review van de beste elektrische eenwielers | Gemotoriseerd en zelfbalancerend

Tijdens de bereiktest gaf de Mosquito me voldoende waarschuwingen voordat hij uitschakelde. De eerste 23 mijl van de test reed hij gemiddeld 18 km/u op zeer steile heuvels en halverwege de 20 op vlakke grond.

Er was een aanzienlijke afname in acceleratie bij 30% batterij, en de topsnelheid op steile hellingen kelderde tot 10 km/u.

Ik was nog in staat om nog 2 mijl te gaan met een snelheid van ongeveer 10 km/u voordat de batterijmeter 0% bereikte.

Breaking

De Mosquito heeft een drievoudig remsysteem met een achterste trommelrem, een achterste stomprem en een regeneratiegasrem aan de voorkant.

De gecombineerde regen- en trommelremmen geven je een remafstand van 15 voet vanaf 25 km/u.

De stamprem is handig, maar de meeste rijders zullen deze waarschijnlijk niet gebruiken omdat het minder handig is dan alleen de remhendels te gebruiken.

Rijkwaliteit

De scooter is eenvoudig te gebruiken, maar er zijn maar zoveel dingen die u kunt doen op een scooter die bedoeld is om te vervoeren.

De fabrikant gaf prioriteit aan praktische bruikbaarheid en gewichtsvermindering boven het uitrusten van de scooter met hoogwaardige mogelijkheden.

De scooter heeft bijvoorbeeld smalle banden die niet effectief zijn bij het over obstakels rollen. Ze zijn ook aanzienlijk, dus er is geen rijcomfort. Het opvouwbare stuur van de Mosquito is vrij smal. Ze zijn iets breder dan het toetsenbord van een laptop, maar na een paar kilometer raak je eraan gewend.

Het deck is vrij ruim, wat zorgt voor aangename rijposities. De Mosquito bevat ook cruise control, die wordt geactiveerd na 5 seconden van het handhaven van een stabiele gasklepstand.

Als u het gaspedaal of de elektronische rem aanraakt, wordt deze uitgeschakeld. De cruisecontrol is standaard uitgeschakeld, dus niemand overrompelt, maar het is eenvoudig in te schakelen in de P-instellingen.

Fluid Mosquito-functies

Draagbaarheid

Hij weegt 30 pond en hoeft niet eens helemaal opgevouwen te worden om een van de kleinste voetafdrukken op een opgevouwen scooter te hebben.

In samengedrukte toestand zijn de afmetingen 13 inch x 6 inch x 42 inch. De opties voor wat je kunt doen met een ultradraagbare scooter zijn talrijk, inclusief om hem op een eerste date te brengen en volledig verborgen te blijven.

In opgevouwen toestand worden het stuur en de stuurpen ingetrokken om minder ruimte in beslag te nemen. Een van onze favoriete kenmerken is de nauwkeurig uitgebalanceerde draagriembevestiging, die een ergonomisch effect heeft bij het vervoeren van de scooter voor klusjes.

Verlichting

Het verlichtingsprofiel op de Mosquito elektrische scooter is, nou ja, fatsoenlijk. De LED-lamp aan de voorzijde is hoog geplaatst en biedt voldoende verlichting voor de directe route die voor u ligt.

Afrekenen Meer Segway Ninebot Review | De meest populaire scooters

Het achterlicht is bevestigd aan het spatbord en fungeert als remlicht. Het is klein en de remfunctie is alleen van toepassing op de regenremmen, maar het is beter dan niets.

Bouwkwaliteit

De scooter is gemaakt door een samenwerking tussen het gerenommeerde scooterbedrijf E- TWOW en FluidFreeRide.

Beide bedrijven staan bekend om de productie van enkele van de meest betrouwbare elektrische scooters. Het is bekend dat de modellen van het merk duizenden kilometers kunnen afleggen zonder substantieel onderhoud.

Deze scooters zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn modulair en eenvoudig thuis te onderhouden als er iets misgaat. Omdat Fluid Freeride een groot dealernetwerk heeft, zijn vervangende componenten eenvoudig beschikbaar wanneer dat nodig is.

De onderdelen zijn ook relatief eenvoudig, wat betekent dat reparatie door bijna iedereen kan worden uitgevoerd, natuurlijk met de juiste instructies.

Veiligheid

De scooter is ontworpen om de berijder en andere weggebruikers veilig te houden. Het heeft een hoorn, zij het een doordringende.

De elektrische scooter heeft ook een hoog gemonteerde koplamp en een conventioneel achter-/remlicht, wat het rijden in de nacht verbetert. De stuurpenvergrendeling klikt stevig vast om onbedoeld vouwen te voorkomen.

Conclusie over de Fluid Mosquito

De vorm van de scooter is ideaal voor beginners en kleinere rijders. De ultradraagbaarheid, het ergonomische ontwerp, de soepele en gemiddelde acceleratie, het instelbare regenremmen, veiligheidsvoorzieningen en de verwisselbare stuurpen die kan worden aangepast aan verschillende rijders, zullen beide soorten rijders aanspreken.

Grotere en meer ervaren rijders zullen het uitstekende bergbeklimmen, de hoge pieksnelheid en de bovengemiddelde batterijopslag waarderen.

De Fluid Mosquito, net als andere elektrische scooters, is niet voor iedereen . Het is niet het meest veelzijdige of innovatieve ontwerp.

De acceleratie is zijdezacht, maar de rijkwaliteit is dat niet, en het bochtenwerk moet worden verbeterd.

De stevige banden zorgen ook voor oncomfortabele ritten. Daarnaast is deze scooter ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.

Het is snel en betrouwbaar, met een laag profiel waardoor het bijna overal mee naartoe kan worden genomen. De Fluid Mosquito is de scooter voor jou als dat klinkt als een scooter naar je hart.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/joyor-gs9