Artikel Depot
Image default
Kinderen

Ik en mijn mama is de online babywinkel van Nederland

Slechts een klein percentage van de baby’s wordt geboren op de uitgerekende datum. Dat betekent dat de baby zowel eerder als later ter wereld kan komen. Daarom raden wij aan om ruim van te voren al je babyspullen in huis te halen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat zich zwangerschapskwaaltjes zullen voordoen bij de zwangere vrouw. In dat geval is het ideaal als de toekomstige mama niet meer weg hoeft van huis. Daarvoor is een online babywinkel een oplossing! Zo kan de zwangere mama de laatste nodige babyspullen bestellen vanaf de bank of het bed.

Een mama, jezelf of de kleine eens goed verwennen? Ik en mijn mama is dé online babywinkel met mooie producten voor mama en baby. Voor de mama zelf hebben ze producten voor tijdens de zwangerschap, maar ook accessoires voor na de zwangerschap. Daarnaast is er een ruim aanbod in babyspullen voor in huis, grotere meubels en producten voor onderweg. Door de uiteenlopende collectie kan je bij hen terecht voor al je babyspullen!

Mocht je binnenkort een babyshower hebben of ga je op kraamvisite. Dan zijn zij dé online babywinkel voor mooie en unieke cadeaus voor zowel mama als baby. Bij ik en mijn mama zijn producten te vinden die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo hebben ze een naamlampje voor in de babykamer of een Katsuki naamarmbandje voor de mama! Door aan de mama een Katsuki armbandje te geven met de naam van de kleine geef je een heel persoonlijk en speciaal cadeau. Mama zal het armbandje niet snel afdoen omdat het een mooie herinnering is aan de kleine en aan jou! Naast gepersonaliseerde producten verkopen ze ook hele schattige spenen in meerdere maten, verschillende soorten knuffeltjes en kleertjes.

Ben je op zoek naar spullen voor je eigen baby, dan kan je bij hen ook terecht. Wij begrijpen dat met de komst van een nieuw kindje veel geregeld moet worden. Doordat ze producten in verschillende categorieën hebben, kom je altijd wel iets passends tegen voor jouw kleine. Daarom hoef je voortaan niet meer helemaal naar de winkel. Bij ik en mijn mama bestel je gemakkelijk de leukste producten online. Zij zijn de online babywinkel voor al jouw babyspullen! Bestellingen in Nederland worden de volgende dag geleverd, mits het artikel op voorraad is en de bestelling voor 17:00 is geplaatst. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 17:00 en zondag 23:59 worden op dinsdag bezorgd. Bekijk de verzendvoorwaarden op onze website voor meer informatie!

Naast producten die belangrijk zijn voor de komst van een baby hebben zij ook hele leuke producten voor als je kindje iets groter is. Gaat je kind voor het eerst naar school? Dan wil je natuurlijk een leuke eerste schooltas kopen. Ze bieden een “My first bag” schooltas aan in hippe designs. Verder hebben ze ook producten waarmee je kind zichzelf kan vermaken. Een hippe tipi tent voor in de slaapkamer van de kleine of een ballenbad waarin je kind met zijn of haar vriendjes kan spelen. Bij ik en mijn mama vind je het allemaal!

https://ikenmijnmama.com