Artikel Depot
Image default
Aanbiedingen

Help: Ik raak mijn spullen vaak kwijt

Je bent een chaoot, je bent vaak spullen kwijt en weet niet goed hoe je dit moet sorteren. Hier zullen oplossingen en situaties gegeven worden hoe je dit tegen kan gaan. In deze blog zal er gekeken worden naar naamstickers en de verschillende mogelijkheden hiermee. Ook kunnen ze gebruikt worden om onderscheid te maken tussen verschillende producten omdat ze erg op elkaar lijken. Deze stickers zijn vaak in verschillende maten te krijgen waardoor ze in verschillende situaties uitstekend gebruikt kunnen worden. Hieronder zullen een aantal voorbeelden staan waar deze stickers voor gebruikt kunnen worden. 

Schoenen

Stel je voor, je hebt een hele collectie aan sneakers. Deze sneakers moet je natuurlijk opbergen, want je kan helaas maar 1 paar per keer aan. Nu lijken de meeste schoenendozen heel erg op elkaar, hoe maak je nou onderscheid tussen deze schoenen? Door op elke doos een sticker te plakken met de naam van de schoen weet je in een oogopslag wat welk paar is. Zo hoef je niet meer alle dozen langs te gaan. In de meest extreme verzameling kan je er zelfs voor kiezen om aan bepaalde modellen kleurcodes te hangen.

Speelgoed

Je kent het vast wel, dozen vol met speelgoed. Nu wil je kind een specifiek stuk speelgoed hebben, maar je hebt geen idee waar dit stuk speelgoed te vinden is. Door het speelgoed te sorteren en op elke doos een sticker te plakken met de inhoud is het veel makkelijker terug te vinden. Hierdoor kan er voortaan op een erg makkelijke manier speelgoed teruggevonden worden.

Sleutelhanger

Het komt je vast bekend voor, je wil weg maar bent je sleutel kwijt. Je bent overal aan het zoeken maar weet ook dat er niks herkenbaars aan je sleutelbos zit. Dit kan opgelost worden door een kleurrijke sleutelhanger toe te voegen aan je sleutelbos. Dit kan doormiddel van een kleurtje, logo, je naam en nog veel meer. Hierdoor zal je je sleutel gemakkelijker terugvinden. 

Nog meer?

Dit zijn maar drie voorbeelden die uitgeschreven staan, er zijn natuurlijk erg veel andere spullen die je wel eens kwijtraakt. Door deze beter de sorteren en daarna duidelijk te markeren met een sticker kan je veel makkelijker je spullen terugvinden of indelen. Wacht dus niet langer en kijk bijvoorbeeld eens op Lucky Labels voor de mogelijkheden.